DOSA Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Objevil jsem krásné mechanické hodinky Vostok. Ruské hodinky jsou prima. Nosil jsem roky Poljoty. To byli krásné a spolehlivé hodinky! Mám jedny staré Raketa a stále chodí pěkně, odchylka asi + 15 s. Má někdo zkušenosti s tímto automatem, a nebo s Vostok hodinkami vůbec? Jsou levné, jen 8 944.- Kč. Díky za odborné rady i zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Vostok Europe neni Vostok. VE jsou z Litvy, jak mas uvedeno na cifru. Co vim, tak davali hlavne Miyoty, tady pisou NH34, takze Seiko. Vetsinou jsou to ale prerostle hodinky, jednu dobu byly k videni v nakupacich. Pokud tedy hledas Ruske Vostoky, tak hledej jinde. Jinak kvalitou tohle bude lepsi jak Amfibie apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Jasně Litva. Já to beru jako SSSR. A to vyrábělo prima hodinky. Má zkušenost. Třeba tyto Vostoky někdo bude znát? Já mám silné zápěstí, a tak hledám velké hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Obávám se, že shledáváš kontinuitu, která v tomto případě neexistuje. https://blog.helveti.cz/vostok-europe-pozdrav-z-litvy-nove-v-helveti/#aioseo-z-historie-znacky-vostok-europe 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Jasně Litva. Já to beru jako SSSR. A to vyrábělo prima hodinky. Má zkušenost. Třeba tyto Vostoky někdo bude znát? Já mám silné zápěstí, a tak hledám velké hodinky!Opakuji znovu. VE neni Vostok. Pokud se ti ale libi, tak smele do nich. Co vic chces slyset? Vis vyrobce, vis strojek, vis velikost a muzes je videt kdyz zajdes do nakupaku (treba v Olympii v Brne VE mivali).Ja mel K3 Submarine a za 4k to byly fajn hodinky.Jinak velkych hodinek jsou mraky, tady v inzerci byly jeste nedavno treba Seiko Sumo. Tak si proste porid co se ti libi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu No díky. Krásné informace. Ta firma jede. A já jsem ty hodinky viděl jen na Chrono24. Díky za odkaz na Helveti. Snad mi manželka k Ježíšku něco koupí? Nedávno jsem utratil 42 tisíc za Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 51 minutami, Kamil.K napsal: Obávám se, že shledáváš kontinuitu, která v tomto případě neexistuje. https://blog.helveti.cz/vostok-europe-pozdrav-z-litvy-nove-v-helveti/#aioseo-z-historie-znacky-vostok-europe Jo jo: Helveti. Toho má v nabídce hodně. Díval jsem se i na MIDO. Také krása podtržená velkou kvalitou! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu https://www.helveti.cz/vostok-europe-limouzine-automatic-nh35-560a687b také pěkné. Však trochu mi připomínají Breitling Superocean Heritage B20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Mido Ocean Star Tribute M026.807.11.041.01 jsou také moc pěkné. Našel jsem je u Helveti. Ale je to podobné jak u Vostok Europe Limouzine Automatic NH35. Vidím tam ty Superoceány B20 od Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 19 minutami, DOSA napsal: https://www.helveti.cz/vostok-europe-limouzine-automatic-nh35-560a687b také pěkné. Však trochu mi připomínají Breitling Superocean Heritage B20. Tyhle se mi libí z jejich nabídky nejvíce, navíc jsou 43mm průměr, což pro mé menší zápěstí hraniční , než jiné větší modely 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Krásných i kvalitních hodinek je dnes obrovský výběr, a nemusí to nutně být hodinky nad 100 tisíc i dráž. Jak vidno do 50 000.- Kč je výběr značný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu No ved si ich kup, neviem co chces pocut, ako sam pises nestoja vela. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 10 minutami, Harwey napsal: No ved si ich kup, neviem co chces pocut, ako sam pises nestoja vela. Takhle by měla uvažovat i manželka. Chudák nechápe citlivé srdce muže. Pateka hned nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Jsi z Klatov, tak v Plzni v Plaze VE v jednom z těch obchůdků mají. Naživo jsou fakt hodně velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 6 hodinami, Honzat napsal: Jsi z Klatov, tak v Plzni v Plaze VE v jednom z těch obchůdků mají. Naživo jsou fakt hodně velké. Jo jo. Díky za radu. Fakt jsou ty VE šíleně obrovské, průměr 46 mm. Tak to musíme zvážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Tak jsem našel další možnosti, které mi přijdou lepší než ty Vostok N1 Rocket. Je to Certina DS PH200M Automatic Powermatic 80 a pak Mido Ocean Star Tribute. Hodně podobné modely, které mi opět připomínají zmiňované Breitling Superoceány B20. Jistě je tam rozdíl. Breitling mi u manželky neprojdou. Poradí mi někdo zda je značný rozdíl mezi těmi Certinami DS PH200M a Mido Ocean Star Tribute? Kalibry mi přijdou podobné. Zde jsem četl, že Certina hodinky osazuje hesalitem. To asi nebude odolné proti poškrábání, jen odolné proti tlaku??? Děkuj za příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Zvažované modely přikládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se