habadej Odesláno 17. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2024 Prodám své Expy 1, poslední typ s velikostí 39mm. Koupeny v létě 2020 v Carollinu, tedy ještě v záruce. Na ruce jsem je měl jen asi 5x, jinak celou dobu v trezoru. Stav vynikající, ale i když jsem je takřka nenosil, tak při bližším ohledání jsem na pouzdru zjistil pár miniaturních vlasovek, na lunetě tak jedna nebo dvě mikrotečky, a asi dvě vlasovky. Prakticky to není vidět, akorát když se člověk na to zaměří. Tyto miniaturní vlasovky jsou mimo mojí schopnost focení. Vzhledem k tomu hodnotím dizajnový stav na 99,5%, funkčně jsou 100%. Ještě v Carollinu jsem si je nechal zkrátit o jeden článek, který je samozřejmě k dispozici. Balení kompletní, jako nové. Zdarma přidám originál přenosné pouzdro Rolex. Cenu stanovuji rovnou na mé minimum 189500 Kč, což je retail nových ve velikosti 36mm a deset tisíc pod retail 40mm. Rád bych osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 25. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 Tak dávám jeden poslední Up se slevou na 185 tisíc, víc to už nepůjde. Pak to tu zavřu a dám je synkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 Cena zůstává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Po týdnu to šoupnu hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Předvánoční up. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Nějaké opravdu rozumné cenové návrhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky