patprom Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 (upraveno) Ahoj všem, nakupoval jsem online pro sebe a příbuzné řemínky na Apple Watch, ale bohužel u ženské části rodiny jsem objednal nesprávnou velikost. Měla to být 41mm, ale nakoupil jsem větší, čímž pádem nesedí. Jedná se o řemínky vhodné pro rozměr 42 - 49mm. Všechny jsou zcela nové nepoužité. Upřímně řečeno se mi je nechce rozprodávat po jednom kuse, nejraději bych se jí zbavil všech najednou za symbolických 600,-Kč vč. Zásilkovny. Předem děkuji za zájem a případné dotazy prosím jen přes SZ. PS: Peníze pošlu na konto Adámka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2024 uživatelem patprom 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 UP 500 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky