papen Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Hola, maloobchod jde do kytek a v prvním kvartálu 2025 budu zavírat krám (na štěstí to není můj hlavní příjem, ale i tak je to na prd kvůli holkám co tam mám na HPP, ale nedá se, celý rok to dotuji). Postupně po Vánocích budu vyprodávat a vracet dodavatelům co půjde. Pokud by někdo chtěl na Vánoce pro své protějšky tak jsem nafotil pár Valentino, všude jsem dal ceny s pouze 5% nad nákup. Vše je samozřejmě nové s účtenkou. A originální! dodavatel Heinemann. Materiály umělá kůže. Pro více info jsem přiložil EAN pro vyhledávání (rozměry atd.) Díky Bertovi za prostor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 5. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 2, 6, 13, 7 a 9 prodane, zbytek volny. Vanoce se blizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky