papun Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Vlastním Laco Augsburg 39. Jsou to fajn hodinky, ale výhledově bych se rád posunul k Laco Original Flieger Mülheim an der Ruhr, Referenční číslo: 862092, 39 mm ruční nátah. Máte někdo přímou osobní zkušenost? Z hlediska velikosti vím přesně co chci, páč se bojím, že spousta bude psát, že jsou malé. Nejsou Případně má cenu si připlatit za ten ,, lepší " strojek? Jo a kdyby je chtěl někdo za dobrý peníz prodat, tak pište. (Pouze tato reference). Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Ahoj já mám Laco Flieger Memmingen 42mm. A co můžu říc, pro mně nesmírně pohodlné hodinky,pokuď si rozhodnutý a nebudou ti vadit ty rovné nožky,není to pro každého,já mám pískovanou úpravu pouzdra a drží to parádně,mně osobně chodí ten elaboré asi 4s +/den. Top provedení by mněla být lepší přesnost,seřízení v 5,Elaboré v 3polohách. Mám je jako hodinky na chatu,do lesa,takže je nosím poměrně často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 6. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince Díky za info. Zdá se, že by to mohly být jedny z mála hodinek na vždy... Proto si říkám, že bych připlatil za ten Top. Pískované pouzdro a celkově ty hodinky si zaslouží nosit a pochytat pár životních šrámů a pak budou mít tu správnou patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se