Humanzero Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Moje Speedmaster Racing 40mm mají 15,1mm a vůbec to nevnímám jako problém. Pocitově mi přijdou vyšší SMP s jejich 13,6mm.. takže bych to jako extra problém asi neviděl…spíš bohužel opět cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punda-Watch Odesláno sobota v 12:00 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:00 Velká škoda, že jdou v trendu downsizingu.. Průměr cca 43 by byl u takto pojatých chronografů ideální. Ve velikosti 41 nevyniknou. Navíc ve spojení s danou tloušťkou nemůžeme očekávat ani příjemnou nositelnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno sobota v 12:26 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:26 (upraveno) Vyska imho je zasadni parametr, hodinky, ktere idealne splyvaji se zapestim (pouzdro nepresahuje a jsou prijemne nizke), jsou ta nejpohodlnejsi varianta.. Rekl bych, ze i vzhledove pusobi nizsi hodinky vyvazeneji, hlavne pak i lepe maskuji pripadny vetsi prumer.. Prumery se bohuzel zvetsuji, takovym SMP by varianta 40,5mm urcite prospela, stejne tak konecne taper tah 20-16mm. Zpet ale k tem pilotkam, 15mm za me snesitleny, neni to nic vyjimecneho, spise bezna vyska u chronografu.. BigEye pri podobnem prumeru 14,5mm, IWC 41mm shodne vyska 14,5mm, Junghans Meister Pilot 14,4mm a trosku extrem Steiny s prumerem 42mm rovnych 16mm.. Co mne by "vadilo" je celobrousene pouzdro, na to se staci jen blbe podivat a je tam skrabanec.. Upraveno sobota v 12:29 uživatelem Axel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se