Přejít na obsah

Laco Atacama Quartz UTC

jajirka69

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny vespolek, rád bych si pod stromeček pořídil tyto hodinky, ale nikde v okolí (Žďár nad Sázavou) jsem na ně nenarazil. Nemáte někdo s těmito netypickými hodinkami zkušenosti? Jsou to velké hodinky, jak se Vám nosí? Mám rád velké hodinky, ale mám 18,5 cm zápěstí. A jak je to s kvalitou zpracování? Děkuji za jakékoliv Vaše postřehy. Díky. Přivítám i jiné typy na Quartz hodinky tohoto ražení . J.

IMG_20241212_222817.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tohle pouzdro je dost specifické a doporučila bych ho před nákupem raději vyzkoušet. Má v průměru 46 mm, ale kónický tvar, takže ve výsledku se zápěstí dotýká mnohem menší plocha. Díky bateriovému strojku mají na výšku nějakých 10,5 mm, což je citelné snížení oproti mechanické verzi Laco Atacama 2. Rozměr lug to lug by měl být 63 mm, ale pozor, pouzdro má pohyblivé tvarované "nožky" (které lze sklopit hned u pouzdra), a ty se většinou hezky přizpůsobí zápěstí. Záleží ale na tvaru ruky, někomu nesedne, proto už jen díky tomuto netypickému řešení bych je asi jela vyzkoušet. Žďár není od Prahy tak daleko, tak pokud bys to s něčím třeba spojil a vymyslel plán na víkend, rádi Ti je u nás v Helveti předvedeme, jeden kousek máme skladem --> Laco Atacama Quarz UTC :)
Zkušenost z nošení sice nemám, ale zpracování není za mne co vytknout.

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...