Jiří Sedlák Odesláno 9. listopadu Nahlásit Odesláno 9. listopadu Jo, na tvoji ruce vypadají murph 38 jako 42 na mojí. Takže přes 39 nebrat. A stejně ani SARBům ani Spiritům který tady pravidelně prezentuješ nesahají ani po kotníky. Když to shrnu do jedný věty, byly by ti velký a navíc máš hromadu hezčích. Plně souhlasím, léta praxe jsou znát. 1
Arthur N. Odesláno středa v 20:10 Nahlásit Odesláno středa v 20:10 (upraveno) V 9. 11. 2025 v 17:13, Jiří Sedlák napsal: Jo, na tvoji ruce vypadají murph 38 jako 42 na mojí. Takže přes 39 nebrat. A stejně ani SARBům ani Spiritům který tady pravidelně prezentuješ nesahají ani po kotníky. Když to shrnu do jedný věty, byly by ti velký a navíc máš hromadu hezčích. Plně souhlasím, léta praxe jsou znát. Diky Nacelniku, ze jsi se me zastal! Upraveno středa v 20:12 uživatelem Arthur N. Pismenka
kolky87 Odesláno čtvrtek v 05:59 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:59 Seiko Prospex 2025 Asia-Pacific Limited EditionSPB539 - Inspired by the shifting sandbanks of the Maldives. SPB541 - A tribute to Australia’s Pink Lake.SPB543 - Evoking the Blue Fire Crater of Indonesia.Each timepiece is equipped with:• Caliber 6R35 automatic movement (approx. 70-hour power reserve)• Sapphire crystal glass• 200m water resistance• Straight-shaped silicone strap for enhanced comfort and modern appeal• LIMITED EDITION and serial number on the case back• Presented in a specially designed box based on the theme of the the wonders of nature. 1
Chronopetr Odesláno čtvrtek v 10:01 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:01 Já nevím, no, asi za mě opět jen povzdech, že klasika je klasika. Ty Maledivy v menším pouzdře by byly skvělé potápky pro ženy. Ty modré a růžové na mě působí trochu jako skládačka z aftermarket dílů. Ale nechci hanět, naživo budou možná fajn. Hlavně ty růžové můžou mít nakonec něco do sebe a naživo to můžou být cool letní watche.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se