Golino Odesláno úterý v 15:59 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:59 vase forum uz mi par krat pomohlo k vyberu hodiniek a nebolo potrebne sa vypytovat. manzelka sa rozhodla pre nove hodinky v zlatej farbe a ako vsetci vieme nase polovicky neriesia kvalitu znaciek ale obal co sa im paci, preto vas prosim co mam vybrat. povodne to boli uplne ine hodinky aj cenovo, ale dcera ma stopla. samozrejme je to konzumna trieda a asi to bude jedno, ale v danej problematike nie som zbehli. vybrali sme tieto: Tissot T101.207.36.031.00 https://www.jomashop.com/tissot-watch-t101-207-36-031-00.html# Certina C031.210.33.031.00 https://www.jomashop.com/certina-watch-c031-210-33-031-00.html dakujem za vase nazory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno úterý v 16:13 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:13 (upraveno) no pre ženu by som bral skôr Quartz (Certina) ale tie Tissot sú krajšie , univerzálnejšie skús tie isté len quartzky ... neviem či sú.... PS: nezabúdaj na + poplatky z jomashop Upraveno úterý v 16:16 uživatelem AKUC 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno úterý v 16:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:18 Taky jsem řešil pro ženu a jak píše AKUC, tak rozhodně quartz. Jestli nemá vztah k hodinkam, jak píšeš, tak jí seřizování automatu bude jen na obtíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golino Odesláno úterý v 16:39 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:39 dakujem za skoru odpoved. pozeram tam no su tam iba tissot automat. o polplatoch viem a v ponuke maju aj zaplatit dan a clo, alebo bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno úterý v 16:53 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:53 před 12 minutami, Golino napsal: dakujem za skoru odpoved. pozeram tam no su tam iba tissot automat. o polplatoch viem a v ponuke maju aj zaplatit dan a clo, alebo bez pozerám že Tissot PR100 sú aj quartz čo tieto : https://www.kimgold.sk/p/7928/hodinky-pre-damy-tissot-pr-100-t150-210-26-111-00 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golino Odesláno úterý v 17:22 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:22 vdaka za odkaz, prave to pozeram, len neviem ci to nie je medena farba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno úterý v 17:29 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:29 před 3 minutami, Golino napsal: vdaka za odkaz, prave to pozeram, len neviem ci to nie je medena farba asi ružové zlato ale sú aj klasickejšie https://hodinkovna.sk/hodinky-tissot-t150-210-21-031-00-t1502102103100 treba trošku hladať : Tissot PR 100 gold ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golino Odesláno úterý v 17:35 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:35 hovor mi nieco o hladni som v posteli a od rana sa tomu venujem. dcere som poslal uz milion fotiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno úterý v 20:50 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:50 (upraveno) Taky jsem měl podobný zadání a musím říct, že zlatá je dost limitující, mě osobně se moc nelíbí, tak to bylo těžký. Já volil Citizen, protože je to moje oblíbená značka, Eco drive je prostě výhoda a jinak určitě quartz. Upraveno úterý v 20:51 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golino Odesláno středa v 00:18 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 00:18 Milos pises mi priamo zo srdca. Prve hodinky ktore som sam kupoval pre nas oboch boli prave Citizen Eco drive, ale manzelka akurat dnes povedala, ze by sa potesila zlatimi. Keby som to vedel skor, tak by boli na vianoce pod stromcek, ale uz to nestihnem. Nastastie v januari ma manzelka narodeniny, tak to posunieme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golino Odesláno středa v 00:29 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 00:29 Chlapci dakujem za pomoc pri vybere hodiniek. AKUC -tebe dakujem za sirsi vyber. Nakoniec dcera vybrala tie certiny. Uz som ich aj objednal a zaplatil. Som zvedavy ako dlho bude zase DHL vybavovat vsetky formality. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se