R4B4 Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 (upraveno) Zdravím všechny, nabízím kryty a doplňky, nakupoval jsem a mám toho teď moc. Galaxy s24: 4 kryty, prakticky jen odskoušené, zlaté jsem nezkoušel. Kryt s variabilním kovovým kolečkem: kolečko je mírně odřené, skoro nepostřehnutelně. Ostatní nepoškozené. 1 flipové pouzdro: možnost použít i jako stojánek, velmi příjemný materiál, jen odskoušeno, nepoškozeno. 3 ks samostatných krytů fotočoček: nové 2 ks celokrytu foto čoček: nové 3 balení (9 ks) folií pro fotočočky. 2 ks skel na displej Rád bych vše nabídnul jako celek, proto nabízím snad za rozumnou cenu 450,- včetně dopravy. Upraveno 19. prosince 2024 uživatelem R4B4 Galaxy s10 : 2 ks originální kryt , kůže, silikon, nové, nikdy jsem je nenosil, jen vytáhnul z obalu, proto jsou obaly narušené. Přidám zdarma několik krytů displeje. Rád bych je nabídnul jako celek za 450,- včetně dopravy. Děkují roBertovi za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 9. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nabízím už jen kryty na Samsung Galaxy s10. Děkuji roBertovi za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky