Přejít na obsah

P: Dockstation co umi podporu dvou externich monitoru Mac/Windows i kdyz to vas notebook neumi

Doporučené příspěvky

Prodám dockstation co umí podporu dvou externích monitorů, já si ji kupoval k Macbook Air M1.

Název: Targus DOCK171EUZ Univerzální dokovací stanice

Protože jsem upgradoval na Macbook Pro, který 2 externí monitory umí v základu, tak bych chtěl základnu prodat dále.

Původní cena byla 6000,-

Chtěl bych za ní 1500,- včetně balíkovny.

Posílám po převodu peněz na můj účet.

Popis z webu:

Vytvořte duální pracovní stanici s vysokým rozlišením - nebo připojte jeden 2K monitor - s univerzální USB 3.0 DV dokovací stanicí. Poskytuje integrované napájení a nabíjení a je navržen tak, aby podporoval více hostitelských platforem a značek pro širokou škálu kompatibility s periferními zařízeními a zařízeními. S pěti porty USB 3.0 (včetně vysoce výkonných nabíjecích zařízení a zařízení typu-C), včetně portu Audio In / Out pro reproduktory, mikrofony nebo sluchátka, je snadné přizpůsobit pracovní stanici. Integrované připojení Gigabit Ethernet je bezpečnější a rychlejší než většina WiFi připojení. Nabíjecí tipy jsou součástí kompatibility s většinou hlavních značek notebooků a jsou všechny úhledně uloženy v odnímatelném prostoru v doku. Díky skládaným portům a kompaktním rozměrům je ideální pro těsné prostory a jeho konstrukce klínového tvaru podporuje aplikace „nulového pracovního prostoru“ a zároveň lépe chladí.

Pracuje s PC, Mac a Android zařízení
Barva: černá
1x HDMI 1.4 Port
1x DVI-I port
1x USB-C port (pouze data USB 3.0)
4x porty USB 3.0 SuperSpeed ??(1 napájení pro rychlé nabíjení zařízení)
1x Audio In / Out Port
Operační systém: Windows®, Mac®, Android ™, Chrome ™, Ubuntu Linux
Rozměry: 8.25 x 4.80 x 2.00 cm
Hmotnost: 0.64 kg

IMG_0340.jpeg

IMG_0341.jpeg

IMG_0342.jpeg

IMG_0343.jpeg

IMG_0344.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Vytvořit...