batoo Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Prodám dockstation co umí podporu dvou externích monitorů, já si ji kupoval k Macbook Air M1. Název: Targus DOCK171EUZ Univerzální dokovací stanice Protože jsem upgradoval na Macbook Pro, který 2 externí monitory umí v základu, tak bych chtěl základnu prodat dále. Původní cena byla 6000,- Chtěl bych za ní 1500,- včetně balíkovny. Posílám po převodu peněz na můj účet. Popis z webu: Vytvořte duální pracovní stanici s vysokým rozlišením - nebo připojte jeden 2K monitor - s univerzální USB 3.0 DV dokovací stanicí. Poskytuje integrované napájení a nabíjení a je navržen tak, aby podporoval více hostitelských platforem a značek pro širokou škálu kompatibility s periferními zařízeními a zařízeními. S pěti porty USB 3.0 (včetně vysoce výkonných nabíjecích zařízení a zařízení typu-C), včetně portu Audio In / Out pro reproduktory, mikrofony nebo sluchátka, je snadné přizpůsobit pracovní stanici. Integrované připojení Gigabit Ethernet je bezpečnější a rychlejší než většina WiFi připojení. Nabíjecí tipy jsou součástí kompatibility s většinou hlavních značek notebooků a jsou všechny úhledně uloženy v odnímatelném prostoru v doku. Díky skládaným portům a kompaktním rozměrům je ideální pro těsné prostory a jeho konstrukce klínového tvaru podporuje aplikace „nulového pracovního prostoru“ a zároveň lépe chladí. Pracuje s PC, Mac a Android zařízení Barva: černá 1x HDMI 1.4 Port 1x DVI-I port 1x USB-C port (pouze data USB 3.0) 4x porty USB 3.0 SuperSpeed ??(1 napájení pro rychlé nabíjení zařízení) 1x Audio In / Out Port Operační systém: Windows®, Mac®, Android ™, Chrome ™, Ubuntu Linux Rozměry: 8.25 x 4.80 x 2.00 cm Hmotnost: 0.64 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky