strufilda Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Zdravím, mám zájem o hodinky Oris Big Crown Rega fleet limited edition, pokud by někdo měl a chtěl se jich zbavit tak mi prosím dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Ahoj, pravděpodobnost že by jsi tu uspěl s takto exotickým kouskem, se mi zdá velmi malá. Ale jestli ještě neznáš, tak zkus chrono24. Tam by jsi mohl být o něco úspěšnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strufilda Odesláno 24. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Děkuji za reakci na příspěvek. Napadlo mě to zkusit zde, "náhoda je blbec" se říká. Na Chrono jsem koukal, a pokud nevyberu tam, mohu ještě u některých AD, ovšem plnou cenu 90 tis. se mi za zmíněný kousek dávat nechce... to už bych měl skoro cenu Tudoru nebo Longines Zulu. Byť hodinky Rega pro mě mají hlubší význam. Uvidím kde nakonec seženu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se