Jerryl Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna (upraveno) Zdravím vás, mám zde k nabídce můj špičkový Iphon 6s, který mi zůstal po vánočním upgradu. Upozorňuji předem a jsem si toho vědom, že při hodnocení kladů tohoto modelu nemusím být zcela objektivní, protože jsem ho měl ze všech dosavadních nejradši a to kvůli již zapomenutým funkcím, z nichž vyzdvihuji Touch ID a jack konektor na sluchátka. Telefon jsem používal od roku 2019 do teď. Před rokem proběhla výměna baterie za celkem kvalitní aftermarket a nyní stále ukazuje 100%. Telefon je bez jediného škrábnutí, protože ihned po rozbalení byl opatřen ochranným sklem a zadním krytem. Jeden kryt je součástí prodeje a dále vše na fotce - krabička, pouzdro na sluchátka bez sluchátek. Nabíječku a drát jsem si nechal k novému, protože je už k telefonu nedodávají, protože jich prý již máme dost Nevím, jaký o tohoto veterána - youngtimera bude zájem, ale sám stále zvažuji, že si ho nechám jako nahradníka nebo ho postoupím v rodině. Nyní si ho cením na 1800 Kč. Upřednostňuji osobní předání v Praze pár fotek: Děkuji za inzertní prostor a přeji pěkný den. J. Upraveno 4. ledna uživatelem Jerryl
Doporučené příspěvky