Nestler Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Ahoj, nabízím k prodeji zcela nové, nikdy nenošené Longines Heritage Diver (Longines L2.795.4.52.0). Hodinky jsem kupoval jako dárek pro otce v roce 2020 u AD Dušák. Bohužel otec řekl, že takto drahé hodinky nikdy nosit nebude, tak jsem je zase zandal do krabičky a uložil. Teď jsem si vzpomněl, že je mám. Já už několik Lonžínů vlastním, takže bych je rád poslal dále. Tento model již není v prodeji. Původní cena byla 57 050,- Kč. Hodinky by měly být ještě v záruce až do 10.2025 Nabízím za cenu 43 500,- Kč včetně kompletního balení a dokladů. Nejlépe osobní předání. Popis: kalibr L633 - strojek ETA 2824/2 25 kamenných uložení mechanické s automatickým nátahem rezerva chodu 38 hodin frekvence strojku 4 Hz (28800 polokmitů za hodinu) průměr hodinek 43 mm safírové sklo pouzdro nerezová ocel vodotěsnost 300 m Díky za prostor Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Nabídka těchto krásných potápek stále platí. Nová cena 42 900,- za nenošené hodinky v kompletním balení Upraveno 14. ledna uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Nabídka potápek Longines Heritage Diver stále platí. Nová cena 41 900,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Nabídka netknutých potápek Longines platí. Cena 40 900,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Ahoj, nabídka platí a hodinky čekají na nového majitele Cena 39 900,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Ahoj, nabídka těchto netknutých potápek stále platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky