straspol Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Díky sahibe ty troje vlevo mi dělají radost ! Vlastně mi dělají radost všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 uz treti vlakno za sebou stejne zatisi. a magistr furt neotevrenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 uz treti vlakno za sebou stejne zatisi. a magistr furt neotevrenej! A zůstane neotevřenej, není příležitost ho načnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 kompletní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 kompletní?To je slovo, na které v souvislosti s Primkama radši zapomeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 primky hold nikdy nebudou kompletní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) jinak taková chrona, ta nejsou nekonečná :-) Upraveno 18. září 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 jinak taková chrona, ta nejsou nekonečná :-)Jau... to bylo hrubý, todlecto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 To je slovo, na které v souvislosti s Primkama radši zapomeň...Jo jo, já vím, ještě jsou skládačky a podobně, ale ty se těžko shánějí a přece nejsem magor! Zatím kompletuji jen podle knihy. No jo ale mám také různé varianty ciferníků u jiných, třeba bauhauzů, takže ono to vlastně nikdy neskončí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 žádná moudrá utěšující věta mě nenapadá, snad že ještě kapesní hodinky, ty nejsou nakažlivé a věžní hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 kapesni hodiny nejsou nakazlive? velkej omyl! to je jak s budikama - to je velky, to prece nebudu sbirat.. ehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 teď běží na tv prima ano šéfe, podivnej majitel otevíral podivnej podnik na kolonádě v poděbradech a při opening rautu pro vip klientelu příchozí fotil podivnej paparazzi s pleteným kulichem na hlavě a na ruce měl.......jo, zlacený televize, ten masivnější model, nemohl jsem si nevšimnout, blejskaly se jak psí gule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 normalni hipstersky hodinky no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Ahoj chcem sa opýtať či je možné že rotor naťahuje hodinky len v jednom smere? Dal som ich do vrtiča nenatiahnuté a keď sa točili v smere ručičiek tak sa nerozbehli. Ale keď som zmenil sme otáčania tak sa natiahli. Myslel som že funguje aj na jednu aj na druhú stranu. Dopredu ďakujem za odpoveď. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 U Primek je jednosměrný nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Aha tak super. Ďakujem nikdy som si to neuvedomil. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Hezký večer všem.Mám taky jeden menší dotaz - je datový věnec stejný u kal. 96 a kal. 68 ?Děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Věnec i mechanismus posunu datového věnce jsou odlišné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se