klasik51 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Však já vím, že víš, v pohodě. Jenom jsem nevěděl jestli máš rozvernou, nebo nějakou jinou. A hodinářů se pozeptám. Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Dnes se zadařilo Upraveno 18. května 2016 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Tak ještě ty správný vnitřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 .... a ručku.... potom to budou hodinky co ukazují čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak nějak postupen času jsem dospěl k názoru, že TV v automatu se mi dobře nosí. Tak nějak mi sedí.Jestli je to velikostí, váhou, tvarem, nebo se na tom podepisuje i tah/ řemínek? Nosím je nejradši ze všech.A automat, ten mám prostě rád, na všech hodinkách. Mám jedny, po tomhle zjištění jsou druhé na poště a asi to bude chtít ještě nějaké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Tak nějak postupen času jsem dospěl k názoru, že TV v automatu se mi dobře nosí. Tak nějak mi sedí.Jestli je to velikostí, váhou, tvarem, nebo se na tom podepisuje i tah/ řemínek? Nosím je nejradši ze všech.A automat, ten mám prostě rád, na všech hodinkách. Mám jedny, po tomhle zjištění jsou druhé na poště a asi to bude chtít ještě nějaké. Pozor na to, tahle odrůda chronoautobundusu je obzvlášť nebezpečná a zákeřná, neboť vede až ke konečnému stadiu zvanému 97 day-date, a to pak už selhávají základní mozkové funkce a je vyřazeno centrum zdravého rozumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 UF, to je až odstrašující. Začínám se bát sám sebe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 a ted otazka na oziveni: velke tv a vodotesnost? predpokladam ze nulova, ale ja bych je chtel aji do vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Do vody je mít můžeš ale jak dlouho budou vypadat (hlavně číselník) a chodit jako hodinky je už jiná věc , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 a ted otazka na oziveni: velke tv a vodotesnost? predpokladam ze nulova, ale ja bych je chtel aji do vody Bez problémů, zavaž je to igelitovýho pytlíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 však do vody i z vody můžeš, i opakovaně, akorat to bude ve stejnou hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Televizní pohoda..... Ty na pravé straně čekají na lázně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareken Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Nedávno jsem sehnal Televize kal.96, nicméně, rotor samonátahu trochu drhne o strojek. Pročetl jsem si pár topiců na fóru, takže je to asi docela častá vada neservisovaných hodinek, nicméně, kolik by taková oprava stála? Je to ložisko nebo upevnění rotoru.Je takováhle součástka běžně k dostání, nebo musím sehnat celý strojek? Hodinky jdou přesně, sklíčko jsem vyleštil a pouzdro má jen pár malých škrábanců.Koupil jsem je ve velmi hezkém stavu od zdejšího člena, bohužel samonátah nestíhá a já je nechci ještě více ničit manuální nátahem.Ad: Kdyby se to dalo nějak lehce opravit, je v Praze a okolí nějaký dobrý hodinář? Znám pana Wildta z hodinářství u Kavalírky, máte někdo víc zkušeností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy123 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Taky něco přidávám Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem Jimmy123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Tak ještě ty zlaťuliny dát dokupy a bude základ . Pak už jen ty 97čky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Ještě bych vyměnil pouzdro u těch černých televizí a opravdu tam ten základ bude.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Ehm... tak jednoduché to asi nebude... HA, NOWIS BYL RYCHLEJŠÍ... Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Co si tak všímám, tak ty černé cifry hozené do novějšího pouzda se vyskytují poměrně často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Třeba se mnohem lépe shání v lepším stavu. Nebo narážíš na to, že se to tak vlastně montovalo? Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Nebo narážíš na to, že se to tak vlastně montovalo?To si nemyslím, spíš to vidím na to, že bylo více pouzder, ale je to jen obyčejná doměnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se