Přejít na obsah

Prim cal. 96 - "TV"

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Tak nějak postupen času jsem dospěl k názoru, že TV v automatu se mi dobře nosí. Tak nějak mi sedí.

Jestli je to velikostí, váhou, tvarem, nebo se na tom podepisuje i tah/ řemínek? Nosím je nejradši ze všech.

A automat, ten mám prostě rád, na všech hodinkách. Mám jedny, po tomhle zjištění jsou druhé na poště a asi to bude 

chtít ještě nějaké. :eek: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nějak postupen času jsem dospěl k názoru, že TV v automatu se mi dobře nosí. Tak nějak mi sedí.

Jestli je to velikostí, váhou, tvarem, nebo se na tom podepisuje i tah/ řemínek? Nosím je nejradši ze všech.

A automat, ten mám prostě rád, na všech hodinkách. Mám jedny, po tomhle zjištění jsou druhé na poště a asi to bude 

chtít ještě nějaké. :eek:

Pozor na to, tahle odrůda chronoautobundusu je obzvlášť  nebezpečná a zákeřná, neboť vede až ke konečnému stadiu zvanému 97 day-date, a to pak  už selhávají základní mozkové funkce a je vyřazeno centrum zdravého rozumu... 

Odkaz ke komentáři

Do vody je mít můžeš :hannibal:  ale jak dlouho budou vypadat (hlavně číselník)  a chodit jako hodinky je už jiná věc :hannibal:  ,

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Nedávno jsem sehnal Televize kal.96, nicméně, rotor samonátahu trochu drhne o strojek. Pročetl jsem si pár topiců na fóru, takže je to asi docela častá vada neservisovaných hodinek, nicméně, kolik by taková oprava stála? Je to ložisko nebo upevnění rotoru.
Je takováhle součástka běžně k dostání, nebo musím sehnat celý strojek? Hodinky jdou přesně, sklíčko jsem vyleštil a pouzdro má jen pár malých škrábanců.

Koupil jsem je ve velmi hezkém stavu od zdejšího člena, bohužel samonátah nestíhá a já je nechci ještě více ničit manuální nátahem.

Ad: Kdyby se to dalo nějak lehce opravit, je v Praze a okolí nějaký dobrý hodinář? Znám pana Wildta z hodinářství u Kavalírky, máte někdo víc zkušeností?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...