Lukáš3 Odesláno 22. března Autor Nahlásit Odesláno 22. března V 22. 3. 2025 v 18:30, Arthur N. napsal: jak jsou prosím velký přes nožky, lug to lug? díky Rozšířit 49mm
Arthur N. Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března V 22. 3. 2025 v 19:24, Lukáš3 napsal: 49mm Rozšířit dík, moc velký na mé zápěstí, myslel jsem si to
Lukáš3 Odesláno 22. března Autor Nahlásit Odesláno 22. března V 22. 3. 2025 v 19:33, Arthur N. napsal: dík, moc velký na mé zápěstí, myslel jsem si to Rozšířit Bohužel, na ten strojek je to nejmenší pouzdro, co se dá sehnat. Respektive já už menší nenašel. Je to taková "slupka" kolem strojku
Lukáš3 Odesláno 4. dubna Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna Zase něco nového 40mm. Safír vepředu i vzadu. Zlatá luneta, indexy i ručky. Cifr má nestandardní rozměr - je větší. Takže výběr ručiček není extrémně velký. Ale našel jsem ručičky, které se k tomu hodí, jsou dost dlouhé a vypadaji moc hezký. Moc se mi líbí hodinky s dlouhými ručkami... Takže tam zůstaly ty tenčí a delší 2
Lukáš3 Odesláno 7. dubna Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna Tentokrát potápkové pouzdro. Jednosměrně otočná luneta se 120 kliky. Krásný chod lunety. Dial se zeleným perleťovým efektem. NH38 strojek. Nemám rád takovou tu slepou pozici, když hodinky nemají datum. Takže "nejobyčenější" NH38 je na tohle super
Lukáš3 Odesláno 14. dubna Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna Něco na přání pro místního kolegu požadavek... Stříbrný cifr, modřené ručky a indexy... Výsledek. Za mě suprový. 2 1
FantasticFabio Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2025 v 21:47, Lukáš3 napsal: Něco na přání pro místního kolegu požadavek... Stříbrný cifr, modřené ručky a indexy... Výsledek. Za mě suprový. Rozšířit Už tam chybí jen otisk boty skafandru…..nebo to je povrch měsíce ještě před přistáním?
Lukáš3 Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 7:15, FantasticFabio napsal: Už tam chybí jen otisk boty skafandru…..nebo to je povrch měsíce ještě před přistáním? Rozšířit Neposkvrněno lidskou zhoubou 1
Lukáš3 Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 7:32, Harwey napsal: cim lepis tie indexy? alebo ako su uchytene? Rozšířit Ty stříbrné jsou navrtávané a lepené ze spodní strany. Použil jsem loctite. A ty modré mají na sobě přímo nějaké lepidlo... Drží krásně
Lukáš3 Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna Včera jsem si večer ještě něco poskládal pro sebe 39mm, PVD bronze, cifr bronzový tlustý 0,8mm s opravdu hlubokým vzorem 1
Lukáš3 Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna Dorazilo něco nového pro místního kolegu moc hezké, propracované pouzdro. Světlý sunburst cifr a lesklé zlaté indexy. Ty tenký ručky. V kombinaci s tou tmavou ještěrku je to moc elegantní 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se