Přejít na obsah

P: SWC Hyper-G Slate Grey

Locky

Doporučené příspěvky

Chcete parametry nabušené hodinky od jediné "watch" společnosti licencované ve Švýcarsku se "Swiss" ve jméně? Navíc s vyprodaným Slate Grey cifrem? Jedny takové právě nabízím na prodej. Pokud vás zajímá rovnou cena a fotky, můžete pohodlně sescrollovat až dolů. Pro ty z vás, co chtějí i nějaké info navíc tu mám kratší povídání.

Výrobce

Společnost Swiss Watch Company (SWC) je de facto rodinná firma, kterou založil v roce 1996 Stephen Roemer a začala vyrábět hodinky pro ozbrojené síly a záchranné složky. Hodinky pro ně společnost vyráběla až do roku 2008, kdy začala také zprostředkovávat výrobu pro jiné značky hodinek. Společnost zajišťuje dodnes výrobu pro mnoho renomovaných značek, ale jejím skutečným cílem vždy bylo vytvořit vlastní řadu hodinek. V roce 2018 proto SWC spustila úspěšnou kampaň na Kickstarteru a postupně uvádějí další zajímavé modely. Zajímavostí je, že hodinky skládá dohromady syn zakladatele, Jeremy Roemer, přímo ve Švýcarsku, ve městě Solothurn. Jde tak opravdu o Swiss made, jak se sluší a patří.

Model Hyper-G

Hyper-G splňují přesně to, co si představuji jako pilotky v moderním kabátě. Však uznejte sami:

• Grade 5 titanové pouzdro, pro příjemnou lehkost a pohodlí (hodinky na kůži váží jen 56 gramů!)
  • 22 vrstev lumi (X1 Grade BL10 Swiss made Super-LumiNova), která šajní opravdu jak blázen
  • 16 vrstev antireflexu, takže ani pod přímým sluncem není problém odečíst pohodlně čas
  • 100m voděodolnost, podpořená šroubovací korunkou i šroubovacím dýnkem, zajístí bezpečí i při koupání
  • Soft Iron Core ochrání strojek před zmagnetizováním
  • 10,8mm výška (spíše tedy "nížka") pouzdra umožní pohodlné vklouznutí pod rukáv košile či bundy

Specifikace

• Velikost pouzdra: 40,5mm
  • Lug width: 22mm
  • Výška pouzdra: 10,8mm
  • Lug to lug: 47,8mm
  • Váha: 56g
  • Strojek: Selita SW200 (skvěle vyladěná, viz foto níže)
  • Sklíčko: Safír
  • Pouzdro: Grade 5 titan

Foto

Jelikož jsem hodinky nosil spíše výjimečně, tak fotek tolik nemám, ale není problém nějaké na přání dodat.

image.thumb.jpeg.b12733f46a6186e87f2f7bd74824b7fa.jpeg

image.thumb.jpeg.455063440fc6eff73fa9cbfb350155db.jpeg

image.thumb.jpeg.4a821670d3be47caef74fda709bf0d52.jpeg

image.thumb.jpeg.f40f910b1eaa518d09cc7099c0708617.jpeg

image.thumb.jpeg.f54c91f4ea2077ad7eaf64a57b8aa1ce.jpeg

image.thumb.jpeg.f36836ff8aeafea9e59cba660d9bc0d8.jpeg

Záruka a povídání

Hodinky jsou stále v záruce do 9.8.2025, takže ještě 7 měsíců bez strachu z možných problémů.

Sám jsem měl hodinky jen párkrát na ruce, takže i díky povrchové úpravě na hodinkách nevidím žádný škrábanec. Proč je teda vlastně prodávám? Pocitově mi jsou větší a jelikož poslední dobou tíhnu spíše k menším hodinkám a přijde mi škoda, aby tyhle skvělé hodinky jen ležely v hodinkovici, když můžou udělat radost někomu jinému.

Cena

To nejdůležitější na závěr. Cena je 14 500czk + náklady na dopravu. Preferuji osobní předání v rámci Prahy, případně dle domluvy. Dotazy rád zodpovím v SZ. O výměny nemám zájem, potřebuji redukovat. 

Díky za prostor k inzerci!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Perfektní moderní pilotky, v GRADE 5 titanovém pouzdru (používá ho například Grand Seiko, z důvodu větší pevnosti, tvrdosti a hlavně není tak matný, jako Grade 2 a lze jej moc hezky vyleštit).

Nová cena: 14 400czk + náklady na dopravu.

Pokud máte jinou představu, napište SZ.

Díky za prostor!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Vytvořit...