papun Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Čus, mám bateriové jednoručky Zeppelin s datem. A trošku bojuju s ,,přesným nastavením" ručičky. Vytáhnu korunku, nastavím na příslušný index a ve správnou chvíli zatlacim korunku. Nemám problém s tím, že by ručička cuknula po zatlačení korunky. Ale po kontrole za deset minut to je tak 2-3 minuty zpožděné. Zkoušel jsem i přejet daný index a pak se vrátit, ale nepomohlo. Není náhodou nějaká finta? Dekuju za pomoc.
Harwey Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna tym padom asi meskaju, nie? slaba baterka? vadny strojcek? zmagnetizovane?
papun Odesláno 10. ledna Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna (upraveno) Možná jsem to nepřesně napsal. Tu prvotní odchylku si pak už drží. Takže za deset dnů jsem pořád -2 minuty. Problém je tedy v rozběhu po zatlačení korunky. Jakoby se třeba dotahovalo soukolí než se ručička rozběhne. Něco podobného jsem řešil i jednoruček Luch, ale ty jsem nakonec měl tak krátce, že jsem to vlastně ani nestihl řešit. Upraveno 10. ledna uživatelem papun
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se