Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
  PhoeniX napsal:
Na hodinky za 7.500.000 CZK tu asi nebude mít nikdo. Ale třeba se pletu. :) To se nedá odolat.

Z hodinek za 7,5 milionu bych měl tak posvátnou hrůzu, že bych se neodvážil je na ruku vůbec vzít. A to už jsem se ovážil jinačí věci, včetně mé pověstné a legendární jízdy na praseti z Prčič do Prahy.

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tyto extrémně drahé kusy už vnímám jako umění. A butik si vzdáleně troufnu přirovnat k muzeu. Když mám možnost něco podobného (a záměrně píši) spatřit, tak to zase ano. Přece bych nemohl napsat, že například po Mona Lise je mi hovno i když vím, že si obraz NIKDY nekoupím. :) Samozřejmě jde jen o příklad, možno aplikovat na cokoli. Třeba nové muzeum Porsche kde jsou i vintage modely.

Odesláno (upraveno)
  sibirnaya napsal:
v muzeu si zaplatis za to, ze se divas. obchod neni muzeum.

Tvoje věc. Napsal jsem, jak to vnímám já a nesnaž se mi vnutit Tvůj názor egománka o který nestojím.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno (upraveno)

Klucí, s váma je tu sranda :D :D, zapněte si Amadea - (výborný film), hned bude ten svět krásnější i bez toho, zda můžu vstoupit do světa luxusu jen s naditou šrajtoflou, abych měl pocit, že si to mohu hned dopřát :D :DA ne, jako šupák v krátkém tričku ,s dvackou v kapse...

Mnohdy zdání klame a takoví Ti " milionáři " čekají na vrácení jedné koruny více než "obyčejní lidé" .... Peace

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Klucí, s váma je tu sranda :D :D, zapněte si Amadea - (výborný film), hned bude ten svět krásnější i bez toho, zda můžu vstoupit do světa luxusu jen s naditou šrajtoflou, abych měl pocit, že si to mohu hned dopřát :D :DA ne, jako šupák v krátkém tričku ,s dvackou v kapse...

Mnohdy zdání klame a takoví Ti " milionáři " čekají na vrácení jedné koruny více než "obyčejní lidé" .... Peace

Opravdu zdání klame, někteří Ti mají i to krátké tričko a tepláky.

Odesláno

jezis, co resite? to neni mireny proti nikomu, ja jen mluvim za sebe. Proste hodinky vybiram na netu, nebo nejenom hodinky, a do kramu uz du vetsinou az na to mam. A v teplakach fakt nechodim a do milionare mi taky neco chybi...

Odesláno

Faktem je, že by to také mohlo být bráno za způsob "sebemrskačství" :bag:

Sibirnayu chápu, také nemám rád probíhání obchodů s jistotou, že nic nekoupím nejen dnes, ale ani v dohledné budoucnosti.

Návštěvník YPO?
Odesláno

he he - definitivní hodinky - možná to bude dost úsměvné, ale jako definitivní hodinky považuji své dvoje džíšoky x všechno ostatní je,byl a bude experiment

- nemusím se o nic starat,nevyžaduje to žádnou péči a stále to poměrné přesně ukazuje :D - zatím jsem nic podobného neměl a je mi celkem fuk, že to vypadá divně :lol2:

Odesláno

Rád bych znal na toto odpověď, možná by mě ušetřila nějaké peníze. Před několika lety jsem kupoval nové Rolex a v tu chvíli jsem si myslel, že toto jsou právě ony definitivní hodinky. Všechno je ale jinak, Rolexy už nemám a podobné hodinky už ani nehledám. Dokud nebudu mít prostředky na všechny vysněné ikony, tak to zřejmě nemá konce. Když z ikon vyseparuji to pro mě nej........., tak za půl roku nebo rok, když se tím budu chtít zabývat, je to zas trochu jinak. A tak je to pořád dokola, alespoň u mě. Horší je to ještě o to, že nejsem sběratel a když hodinky přestanu nosit, už mě vcelku nezajímají a musí z domu.

A jak to dopadne? To nikdo neví, ale nejlepší varianta by asi byla potkat tyto hodinky, koupit je a být spokojený. Může to ale skončit úplně jinak, například, že jednoho dne řeknu dost, koupím dvoje za pár tisíc a budu třeba spokojenější než teď, kdy za ně utrácím desetitisíce a v podstatě kupuji stejně kompromisy.

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Toci napsal:
Rád bych znal na toto odpověď, možná by mě ušetřila nějaké peníze. Před několika lety jsem kupoval nové Rolex a v tu chvíli jsem si myslel, že toto jsou právě ony definitivní hodinky. Všechno je ale jinak, Rolexy už nemám a podobné hodinky už ani nehledám. Dokud nebudu mít prostředky na všechny vysněné ikony, tak to zřejmě nemá konce. Když z ikon vyseparuji to pro mě nej........., tak za půl roku nebo rok, když se tím budu chtít zabývat, je to zas trochu jinak. A tak je to pořád dokola, alespoň u mě. Horší je to ještě o to, že nejsem sběratel a když hodinky přestanu nosit, už mě vcelku nezajímají a musí z domu.

A jak to dopadne? To nikdo neví, ale nejlepší varianta by asi byla potkat tyto hodinky, koupit je a být spokojený. Může to ale skončit úplně jinak, například, že jednoho dne řeknu dost, koupím dvoje za pár tisíc a budu třeba spokojenější než teď, kdy za ně utrácím desetitisíce a v podstatě kupuji stejně kompromisy.

... je to o tom, že hodinky jsou stejná spotřební krávovina jako vše ostatní co nás obklopuje bez ohledu na pořizovací cenu (píši o běžných hodinkách od 1t do 150t, žádná HH,zlato,platina apod.) ... televizi,PC,lednici,auto atd. taky bez nějakého zármutku odvezu po "spotřebovaní" do šrotu ... je to prostě jenom věc, která ukazuje čas a pro některé je to koníček - to je asi vše :) ...

Odesláno
  YPO? napsal:
... je to o tom, že hodinky jsou stejná spotřební krávovina jako vše ostatní co nás obklopuje bez ohledu na pořizovací cenu (píši o běžných hodinkách od 1t do 150t, žádná HH,zlato,platina apod.) ... televizi,PC,lednici,auto atd. taky bez nějakého zármutku odvezu po "spotřebovaní" do šrotu ... je to prostě jenom věc, která ukazuje čas a pro některé je to koníček - to je asi vše :) ...

Nojo, jasně, YPO, tomu rozumím... má to ale jeden háček - a to ten, že abysis mohl dovolit takovejhle postoj, musíš projít slzavým údolím marný touhy a porovnávání kalibrů :)

Přečtěte si Siddárthu od Hesseho, Egypťana Sinuheta od Waltariho a k tomu von Clausewitze a Sun Tzua, volové :D

Odesláno

Tvrdit, že některé hodinky jsou ty definitivní je stejné jako po večerech konstruovat v garáži perpetuum mobile.

Odesláno
  Tomasak napsal:
Tak by byly dostupné-tj.limit do 100 00CZK.

Co doporučíte?

A jaké jsou ty Vaše?

Asi přesýpací plněné popelem :suicide_anim: , protože jen smrt je v lidském životě definitivní.

Odesláno (upraveno)
  Ruda napsal:
Asi přesýpací plněné popelem :suicide_anim: , protože jen smrt je v lidském životě definitivní.

A aby byla stoprocentní jistota že jsou skutečně poslední - nejlépe vlastním :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
  Conrad napsal:
A aby byla stoprocentní jistota že jsou skutečně poslední - nejlépe vlastním :thumbsup_anim:

...a jak jinak než vlastním? ;)

použitím cizího popela by nebyly definitivní pro tebe , ale pro něj

Upraveno uživatelem Ruda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...