Přejít na obsah

Nové Speedmaster double moonphase🌘🌒

tikzot

Doporučené příspěvky

Zaujimavy je beatrate noveho kalibru. 28 800 bph je nieco, co Omega v novych strojcekoch zvycajne nerobila. Urcite musi byt nejaky dovod. Inak, hodinky krasne, cenu (ako zvycajne) nebudem komentovat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, miguel napsal:

Zaujimavy je beatrate noveho kalibru. 28 800 bph je nieco, co Omega v novych strojcekoch zvycajne nerobila. Urcite musi byt nejaky dovod. Inak, hodinky krasne, cenu (ako zvycajne) nebudem komentovat ;)

Urcitě, to je opravdu neni obvyklé.. k ceně ktera se jeví jako vysoká .. je to krasnej kus s krásnou komplikaci a meteoritem.. novy kalibr.. nevim co se da v teto cene podobneho dnes koupit.. moc toho nebude myslim. Skoda ze to nenarvali do 39.7 😶 

Odkaz ke komentáři

Suhlas, priemer obrovsky. Pre mna bohuzial nenositelne, uz klasicke Moony su na hrane  (mam zapastie 17 cm). Rozmer 39,7 mm by bolo urcite prijatelnejsi. Trend zvacsujucich sa hodiniek vidime aj pri Rolexe... 

Upraveno uživatelem miguel
Odkaz ke komentáři

TAk ono nacpat ten dvoubarel do neceho mensiho, nez je 43mm pouzdro bude uz dle fotky orisek.
Zajimavy je to zvyseni frekvence na 4Hz; malo kdo tady asi vi, ze puvodne Omega co-axial s 4hz delala (napr Railmaster), ale upustili od toho a sli na 3,5Hz, asi uz odladili potize s mazanim novymi materialy... samo vyssi beat rate ma pozitivni vliv na presnost taky...
2025 Omega Speedmaster Moonphase Meteorite hand wound 43mm - 3

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, tkol napsal:

Velká pecka, moc se mi to líbí, a 19.000EUR za meteorit a takovou komplikaci není až tak velká tragédie, uvidíme jak ta velikost a celkový dojem na ruce... :)

Moje řeč, foto od prodejce co mi posílal 😉

3605a511-d656-43f0-99f1-f5a3a883cb34.jpeg

7c178bec-663d-4bed-b036-4b5fbedb4cb0.jpeg

55058fde-4815-483a-b865-44adac3f30cc.jpeg

c7a2bfe7-d461-439f-87f1-561a76787664.jpeg

eba00e15-e12e-49b1-aadd-9523c5870d64.jpeg

Odkaz ke komentáři

Omega jede za poslední dobu fakt neskutecny bomby...  nevím, co chtít kupovat dříve..

Bond 60th Anni, nové černé Seamastery, bílé Moony, FOIS 2024... tleskám..  

za tyto double moonphase, palec nahoru za novou komplikaci i strojek, super, že je to manual a na štěstí pro mě moc velké a na fotkách se mi až tak nelíbí :)

Odkaz ke komentáři

V 15. 1. 2025 v 10:53, tkol napsal:

Už je mají na prodejnách k vyzkoušení? 😮 

Nevím jak u nás, ale v Londýnském butiku měli pouze jeden modrý a jeden černý model k dispozici. Chceš je..?

Odkaz ke komentáři

V 16. 1. 2025 v 21:05, tikzot napsal:

Nevím jak u nás, ale v Londýnském butiku měli pouze jeden modrý a jeden černý model k dispozici. Chceš je..?

Hodně o nich přemýšlím, ale potřebuji je nejdřív vidět na živo a zkusit… :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...