tikzot Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Nové meteorit dial double moonphase Speedmaster 43 mm, hand wound, nový kalibr Upraveno 14. ledna uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna na mobiloch statusy nie su, tak dam link aj sem https://www.fratellowatches.com/introducing-the-new-omega-speedmaster-moonphase-meteorite-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zaujimavy je beatrate noveho kalibru. 28 800 bph je nieco, co Omega v novych strojcekoch zvycajne nerobila. Urcite musi byt nejaky dovod. Inak, hodinky krasne, cenu (ako zvycajne) nebudem komentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 4 minutami, miguel napsal: Zaujimavy je beatrate noveho kalibru. 28 800 bph je nieco, co Omega v novych strojcekoch zvycajne nerobila. Urcite musi byt nejaky dovod. Inak, hodinky krasne, cenu (ako zvycajne) nebudem komentovat Urcitě, to je opravdu neni obvyklé.. k ceně ktera se jeví jako vysoká .. je to krasnej kus s krásnou komplikaci a meteoritem.. novy kalibr.. nevim co se da v teto cene podobneho dnes koupit.. moc toho nebude myslim. Skoda ze to nenarvali do 39.7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Suhlas, priemer obrovsky. Pre mna bohuzial nenositelne, uz klasicke Moony su na hrane (mam zapastie 17 cm). Rozmer 39,7 mm by bolo urcite prijatelnejsi. Trend zvacsujucich sa hodiniek vidime aj pri Rolexe... Upraveno 14. ledna uživatelem miguel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Krása, o5 progresivní počin!jen měli nechat 42mm Upraveno 14. ledna uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Hodinky fajn. Pro mě velikostí mimo a cenově taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Velká pecka, moc se mi to líbí, a 19.000EUR za meteorit a takovou komplikaci není až tak velká tragédie, uvidíme jak ta velikost a celkový dojem na ruce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) TAk ono nacpat ten dvoubarel do neceho mensiho, nez je 43mm pouzdro bude uz dle fotky orisek. Zajimavy je to zvyseni frekvence na 4Hz; malo kdo tady asi vi, ze puvodne Omega co-axial s 4hz delala (napr Railmaster), ale upustili od toho a sli na 3,5Hz, asi uz odladili potize s mazanim novymi materialy... samo vyssi beat rate ma pozitivni vliv na presnost taky... Upraveno 14. ledna uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Sháněl Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Krásné hodinky. A jejich průměr se skoro blíží mé potřebě. Mít volné peníze, asi bych si udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 6 hodinami, tkol napsal: Velká pecka, moc se mi to líbí, a 19.000EUR za meteorit a takovou komplikaci není až tak velká tragédie, uvidíme jak ta velikost a celkový dojem na ruce... Moje řeč, foto od prodejce co mi posílal 05e0b8dd-3997-4639-b493-9bae127c5db2.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Naadhera, 19k kapanek vela a na moju ruku su nastastie asi kusok velke, ale inak klobuk dolu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Nádhera velikostně dělají větší viz Racing. L2L mají slušný 48,6mm což je míň než 49,9mm u SMP v 42mm pouzdře. Jen ta zmíněná cenaŠtastlivec co je bude mit na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 15 hodinami, tikzot napsal: Moje řeč, foto od prodejce co mi posílal 05e0b8dd-3997-4639-b493-9bae127c5db2.mov Už je mají na prodejnách k vyzkoušení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Super vypadá ta keramická luneta, to bych uvítal i na klasických moonech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmaker Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Krásné, ale jak už zde vícero z Vás psalo, 43mm je i na mě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Hlavně to první foto na ruce prodejce je hrůza. Chlapec ma holt malou rucku. Naopak já, od té doby co už mám 20cm - ruku - bych si nechal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Omega jede za poslední dobu fakt neskutecny bomby... nevím, co chtít kupovat dříve.. Bond 60th Anni, nové černé Seamastery, bílé Moony, FOIS 2024... tleskám.. za tyto double moonphase, palec nahoru za novou komplikaci i strojek, super, že je to manual a na štěstí pro mě moc velké a na fotkách se mi až tak nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna V 15. 1. 2025 v 10:53, tkol napsal: Už je mají na prodejnách k vyzkoušení? Nevím jak u nás, ale v Londýnském butiku měli pouze jeden modrý a jeden černý model k dispozici. Chceš je..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 16. 1. 2025 v 21:05, tikzot napsal: Nevím jak u nás, ale v Londýnském butiku měli pouze jeden modrý a jeden černý model k dispozici. Chceš je..? Hodně o nich přemýšlím, ale potřebuji je nejdřív vidět na živo a zkusit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se