patprom Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Ahoj všem, mám rád zelené hodinky, ale dospěl jsem do stavu, že jich mám najednou víc než dokážu nosit. Proto dnes nabízím jedny, které jsem tady pořídil celkem nedávno. Ani jsem si je pořádně neponosil, jen jsem je nechal prohlédnout u hodináře a u té příležitosti odmagnetizovat, protože se celkem dost předbíhaly. Po seřízení jdou krásně do +1s denně. O vynikající kvalitě Orisek se tady podle mě nemá smysl rozepisovat. Moje oblíbená manufaktura… Jedná se hodinky z roku 2021 komplet s doklady na černém kaučuku, který bude dobře sloužit ještě dlouho. https://www.oris.ch/en-CZ/product/watch/aquis/new-aquis/01-733-7787-4157-07-4-22-37FC Stav hodinek hodnotím jako hezky nošené bez čehokoliv, co by mohlo estétovi vadit. Hodinky mě stály se vším všudy 28,000 Kč a přesně za tolik mohou být vaše. Osobně možno převzít v Ostravě a okolí. Případně mohu poslat. Dotazy přes SZ, výměny nenabízet, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky