Návštěvník Snow Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Milý Giliusi, vážený moderátore, dovoluji si Vás oslovit malým příspěvkem, který se týká Vašeho oblíbeného odvětví hodinářského průmyslu. Představuji Vám model CASIO Oceanus OCW-M7000J-1AEF. Váš Snow CASIO Oceanus OCW-M7000J-1AEF
Gilius Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ehm....děkuji za to,že na mne myslíte...ale...pane Snowe....Digitálky a Quartzky jsou,i když se to nezdá,opravdu rozdíl...... Ale hodinky jsou to pěkné,to jo.
New X-Bob Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 (upraveno) Hele, moc si nevymejšlej, filuto. Hodinky jako hodinky! Jen teda by mě zajímala přehlednost... Než bych jako horolozec na tý Snow-fotce vytáhl ruku a zjistil, kolik je, kolikátého je atd, tak mi ruka upadne.... Upraveno 17. února 2009 uživatelem New X-Bob
Návštěvník Snow Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 ...Digitálky a Quartzky jsou,i když se to nezdá,opravdu rozdíl...... O tom není sporu vážený pane kolego, ale mám takový velice matný dojem, že ať digitálky tak quartzky používají stejný pohon, tedy quartz. Jestli se opět mýlím, tak se velice kaju za svou neodpustitelnou nevědomost. Zůstávám s upřímným pozdravem.
Gilius Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 To je nepodstatný detail.......obé pohání baterka(nebo solar)......to jo.Ale jinak..... Jsem též s pozdravem.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se