DaVE19 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Ahoj, Samsung dnes vydal novinky řady S25. Pro zajímavost dávám cenu na S25 Ultra 1TB, ale podívat se můžu i na další novinky (a jiné produkty). Jako vždy oficiálně od Samsungu, CZ distribuce záruka 24 měsíců. Počet slev je limitován. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Ahoj pokukuju po S25 Ultra stačí mi 256 GB v bílé a k nim Sluchátka Galaxy buds 3 pro v bílé. Jaká by byla případně cena? Odkud jsi? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Mohu se obdobne zeptat na S25 256GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Bude možné dát na protiúčet S24+? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVE19 Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Všem přeji pěkný víkend, chodili mě SZ s dotazy a vůbec jsem si nevšiml dotazů do vlákna , to se nestává, že by do inzerátu někdo psal. MartinJel - S25 Ultra se v 256 GB nevyplatí, aktuálně je nejlepší si vzít 512ku a ta vychází na 28 913 Kč s DPH. Objednávku dělám přímo na tebe a tvojí adresu / firmu, podle toho jak potřebuješ. H-B - cena S25 256 GB je 18 471 Kč s DPH Conrad - ano, pro kolegy z fóra jsem dělal objednávky a dávali jsme telefony na protiúčet. Upraveno 25. ledna uživatelem DaVE19 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky