Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Švýcarská značka Tissot sídlící ve městě Le Locle kompletně přepracovala svůj ikonický model Visodate a dala mu nový vzhled pro rok 2026  

Tissot Visodate Collection 2026

Nová kolekce pro rok 2026 začíná s novou tváří, aniž by zapomínala na své kořeny. Elegantní tvar, vytříbené proporce, více charisma díky nově tvarovanému pouzdru a náramku, stejně jako nově navržený číselník s vysokou úrovní detailů.

39mm, 50m WR, Powermatic 80 s 80h rezervou

https://monochrome-watches.com/2026-tissot-visodate-collection-redesigned-powermatic-80-review-price/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
Odesláno

Můžu se tu tak do davu zeptat, co konkrétně vám na tom strojku vadí? Ten polymerový díl vidět průhledem není a nikde jsem žádné hororové historky o nespolehlivosti nečetl... Já ten strojek mám v Tissotkách a jsou to jedny z mých nejpřesnějších hodinek. Naproti tomu jsem měl 25 jewels strojek v Certinách a přesnost byla horší :)

Odesláno (upraveno)

Už jsme to na různých místech párkrát diskutovali...mně osobně vadí už jen vědomí, že mám strojek s plastovými (polymerovými) díly ve swiss made hodinkách za třeba 18-25 tis. Je to "můj problém" s Tissotem a některými Certinami , ...vnímám to jako snahu o nemístné šetření (u hodinek v těchto cenových kategoriích),...nesouvisí to s přesností (moje Swatche s plastovým neservisovatelným strojkem Sistem 51, ale za "pár šupů" jdou taky /zatím/ docela přesně. 😉

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odesláno

Je to čistě jenom v hlavě. V mých nových Seastarech 1000 mám tenhle strojek taky a vůbec mi to nevadí. Na druhou stranu u bazarových Carsonů které se nové nedají sehnat jsem plastovou kotvu a krok nechal vyměnit za kovové když už šel strojek ven, protože z tradice tam má být vše kovové.

Viz. zde -

Odesláno

Souhlas, je to v hlavě. Já to tak mám 😉...chci mít z hodinek radost a takto by to nebylo ono.

To je ovšem jen můj pohled na věc, nikomu jej nevnucuji.

Odesláno
před 9 hodinami, Kamil.K napsal:

Souhlas, je to v hlavě. Já to tak mám 😉...chci mít z hodinek radost a takto by to nebylo ono.

To je ovšem jen můj pohled na věc, nikomu jej nevnucuji.

Ja to mám úplně stejně, nedělalo by mi dobře už jen to vědomi, ze tam je ten plast a urcite můžou a s největší pravděpodobností budou hodinky s těmito strojky sloužit dobre, ale pro me to neni.

Treba jsem divnej, ale raději budu mit v hodinkách třeba starou Etu 2836- i kdyz nebude nejpřesnější.

• Like 1
Odesláno

Já jsem to měl s tím powematicem se 23 jewels úplně stejně, taky mi to tak nějak subjektivně vadilo. Ale když jsem zjistil, že původní moony měly ve strojku taky plastový díl, tak jsem si to v hlavě přehodnotil a přestalo mi to vadit :)

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...