mikeborecek Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Zdravím, viete poradiť, kde by som mohol zohnať kolíčky a rúrky pre moje omegy (36mm)? Šírka remienka je 18mm
Seamaster Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna U AD OMEGA. Dily tahu tam sly objednat normalne na pult, narozdil od dilu hodinek samotnych… 1
mikeborecek Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února Dopytujem tu na SK u foicial predajcu omegy a už týždeň niečo zisťujú mimochodom je možné na tento remienok zohnať zapínanie s mikronastavením? šírka remienka je 18m, ale je tam taký "prechod" na 7mm
Seamaster Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Pokud problem, obrat se na @ONYX servis hodinek, urcite ti pomuzou. Sponu s mikroregulaci nevim jetli na tyhle 18mm to nekdo nejak resil, spis bych rekl, ze to nepujde.
mikeborecek Odesláno 4. února Autor Nahlásit Odesláno 4. února V 4. 2. 2025 v 8:09, Seamaster napsal: Pokud problem, obrat se na @ONYX servis hodinek, urcite ti pomuzou. Sponu s mikroregulaci nevim jetli na tyhle 18mm to nekdo nejak resil, spis bych rekl, ze to nepujde. Rozšířit kludne aj vymeniť celý remienok aj od inej značky
Seamaster Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Jasne, a nebo si rovnou koupit jiny hodinky, ne?
mikeborecek Odesláno 4. února Autor Nahlásit Odesláno 4. února V 4. 2. 2025 v 9:06, Seamaster napsal: Jasne, a nebo si rovnou koupit jiny hodinky, ne? Rozšířit Tak konečne som natrafil na 35-36mm hodinky a väčšie nechcem. Už len poriešiť remienok s mikronastavovaním
jkba Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Tyhle tahy jsou pro mě jedny z nejpohodlnějších, u midsize obzvlášť, a ty vytahaný pak úplně nejvíc Pokud se ti nějak zásadně nemění obvod zápěstí, zkus pořádně vyzkoušet půldílek/bez půldílku, obvykle se tam podaří najít pohodlná kombinace. Seamastry tvarem pěkně sedí na ruce, nechávám náramek volnější, po zahřátí se pouzdro nehne a přitom zůstává pohodlná vůle zespod. O možnosti mikroregulaci na midsize jsem neslyšel, ale uncle seika nějakou náhradu dělá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se