Hodinkymartin Odesláno 29. ledna Nahlásit Odesláno 29. ledna Požádal mě kamarád o prodej 4 kusů nových hodinek DEEP BLUE automatic. Nemá zatím dostatečné množství příspěvků a tudíž nemůže prodávat. Hodinky jsou nové nenošené včetně karty, manuálu a pouzdra. 2 kusy jsou limintky. ( Pepsi a oceán ) Bohužel se v těchto hodinkách neorientuji a pokud by jste se chtěli ohledně nějakého modelu něco zeptat, tak pouze do pátku, ( telefon mohu přeposlat) potom až za 3 týdny bude v Jižní Americe. Hodinky mám u sebe a prodej řeším já. Za kus chce kámoš 5800,- Kč. A nebo všechny 4 kusy za 22000,- Kč. SZ. Děkuji.
Hodinkymartin Odesláno 8. února Autor Nahlásit Odesláno 8. února Mohu nechat všechny 4 kusy za 20000,- Kč. Kus 5500,- Kč.
Hodinkymartin Odesláno 21. února Autor Nahlásit Odesláno 21. února Kamarád se vrátil z cest, tak pokud by měl někdo zájem o některý kus můžete se s ním dohodnout. Kontakt předám. Je z Prahy a hodinky má již zpět u sebe .
Hodinkymartin Odesláno 26. února Autor Nahlásit Odesláno 26. února Kamarád je nakloněn domluvě o ceně. Pokud by měl někdo zájem , pošlu mu kontakt a můžete se dohodnout.
Hodinkymartin Odesláno 10. března Autor Nahlásit Odesláno 10. března Dnes jsem dostal od kámoše info, že 2 kousky prodané a zůstávají jen pepsiny a s černým číselníkem . Pokud by měl někdo zájem o zbývající kousky , tak předám kontakt a určitě se domluvíte.
Hodinkymartin Odesláno 30. března Autor Nahlásit Odesláno 30. března 5000,- Kč kus a nebo oba za 9500,- Kč. Hodinky na léto za dobrou cenu. K mání už jen pepsi a s černým cifrem. Zájemci předám kontakt.
Hodinkymartin Odesláno sobota v 22:48 Autor Nahlásit Odesláno sobota v 22:48 Tak už jsou jen DEEP BLUE PEPSINY. Pokud by měl někdo zájem, předám kontakt a určitě se s majitelem domluvíte, tak jako zatím všichni.
Doporučené příspěvky