PetrKu Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Ahojte, chtěl bych poradit. Mám nějaké staré Primky nebo Seika na opravu strojku, jedny na leštění, na pár hodinkách tah na opravu nebo baterku na výměnu. Nevím na koho se ve Zlínském Kraji obrátit. Jsem z UH.Hradiště. Jeronimo je zasekaný na rok dopředu. Dá mi někdo tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Co Onyx? , v Hradišti nic , ve Zlíně Jarek,ale má toho moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 3. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 5 hodinami, bohus76 napsal: Co Onyx? , v Hradišti nic , ve Zlíně Jarek,ale má toho moc Onyx je tuším v Jihlavě, ne? Jarka neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Moc na výběr nemáš, Jarek je Jeronimo a Onyx je v Jihlavě,ale pokud chceš solidní služby,tak buď si uděláš výlet a nebo hodinky pošleš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 3. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 10 minutami, bohus76 napsal: Moc na výběr nemáš, Jarek je Jeronimo a Onyx je v Jihlavě,ale pokud chceš solidní služby,tak buď si uděláš výlet a nebo hodinky pošleš. aha, tak děkuju. To opravdu nemám na výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se