H-B Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Jsem v UK v ramci studia.. Krome toho, ze jsem dnes slintal na Bally (nechapu, jak se mohl Millis zbavit toho chronografu!!), tak jsem sel kolem kramku, co ma "pre-owned" hodinky, ve valne vetsine jetse v zaruce a skvelym stavu (alespon co jsem tak mohl poznat z vylohy), Oris, Omega, RW, Seiko.. No a prave jedny Seika mi padly do oka a nemuzu je dostat z hlavy. Skoda, ze jsem se nezasel podivat dovnitr a nenechal si je ukazat, mozna bych se tady ted takhle neptal. Nicmene, co vim: Automat, skoro urcite ne nic z rady 5 (minimalne diky cene 265liber) Bily cifernik, minimalni nebo zadna luminiscence na indexech, zato relativne siroke rucicky (plne lumi vrstvy) Pokud me pamet nesali, vnitrni GMT stupnice (jen cisla, myslim, ze cerveny), ale jsem si skoro jisty, ze ne GMT rucka Na tahu, vypadal moc pekne, od pohledu lip nez na napr. Samurai/Monster V popisku na cedulce stalo "GTS SS Automatic", nic se mi ale nepodarilo na podobny info vygooglit Vim, ze je to malo, ale treba nekdo bude vedet.. Casem se zas dostanu do mesta a mrknu se, pripadne vyfotim, ale ted mi to nedalo, tak se ptam. Diky
H-B Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Zahada vyresena pri navsteve, byly to TYTO . Ve vyloze vypadala mnohem lip..
farářskej Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 ... hergot, ty jsou hezký... mít tu desítku, tak do nich jdu!
H-B Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2009 ... hergot, ty jsou hezký... mít tu desítku, tak do nich jdu! Desitku? Vzdyt stojej neco pres 200 dolaru.. tady je maji za 225 liber.
farářskej Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Počítal jsem libru za nějakejch 33 kaček plus nějakou dopravu a zaokrouhlil jsem to, no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se