Johny94 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Pošlu dál do světa na vyzkoušení tyto art deco stylové fullgoldové Rolády Cellini ref. 6633/8. Jedná se o hodně formální zářivé hranatější oblekovky. Rozměr 29x38mm. Mám zápěstí 19,5cm obvod a i pro mě je to super. Safír, 18k zlatá překlápěcí spona a ne jen trnovka. Zlaté jsou i ručičky i indexy. Tiká tam špičkový Rolex baterkáč. Jen hodinky a kartička z Rolex servisu. Cena je myslím extrémně zajímavá a chtěl bych za ně 110 tisíc. Vtipné je, že na roztavení v nejbližší zastavárně byste na zlatu skoro tuto částku dostali. Ale to jsem jako neřekl. Kdo by to udělal – ten ať skončí v peklíčku! Rád je klidně vyměním. 1 1
Johny94 Odesláno 3. března Autor Nahlásit Odesláno 3. března Hop - Úprava ceny skoro na minimum na 105tis za tyhle vintážní zlaté oblekové krásky. (Kdybyste někdo chtěl mít respekt za vyzkoušení nemainstremu od Rolexu)
Johny94 Odesláno 10. března Autor Nahlásit Odesláno 10. března Poslední úprava ceny na 103.000. K vidění v Praze.
Doporučené příspěvky