patprom Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami (upraveno) Ahoj všem, mám tady jednu rychlou akci! Za kamaráda nabízím Rolex Submariner 126610LV alias Starbucks. Ikonické krásné hodinky. Hodinky byly koupené v roce 2023 u českého AD. K hodinkám je všechno patřičné tzn. krabička vč. přebalu, manuály, garanční kartička, zelená pečeť a všechny dílky tahu. Stav hodinek hodinek hodnotím jako nošené v solidním stavu a hlavně jsou neleštěné. S nasazenými brýlemi vidím drobné vlásečníce na pouzdře bez záseků nebo škrábanců a drobné stopy na vnitřní straně nožek způsobené laickou demontáží tahu za účelem přezutí na kaučuk. Na tahu jsou patrné drobné povrchové oděrky nebo spíše ošoupaninky. Totéž platí o sponě, na které je na levé boční straně malý škrábanec. Na několika místech (spona a vedle korunky) jsou ještě zbytky fólií. Jsou to hodinky vhodné pro někoho, kde je bude chtít skutečně nosit, nikoliv nechat zahálet v sejfu. Jedná se o rychlovku a to kvůli potřebě financí, čemuž odpovídá i bezkonkurenční cena 326.000 Kč, která platí do středy 19.února večer. Pak bude inzerát případně stažen, k čemuž předpokládám nedojde a svého nového majitele si najdou. Rád bych si je nechal pro sebe, ale jedny už mám a chodit na Maradonu není nic pro mě Dle pravidel mám hodinky u sebe a za prodej ručím. Předám je osobně v Ostravě a blízkém okolí. Po dohodě mohu zaslat DHL nebo UPS s patřičným pojištěním na účet kupujícího. Přikládám pár fotografii mobilem, na požádání pošlu další. Případné dotazy prosím jen přes SZ. Upraveno před 5 hodinami uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky