AliBubu Odesláno sobota v 12:28 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:28 Při úklidu na půdě jsem našel „skříň pokladů“. V ní, krom jiného, několikero cibulí. Jedny nejdou (ty nejmenší) a jedny jsou rozebrané na několik dílů. Ale tikají. Dalo by se někde najít jak vypadaly? Na ciferníku totiž chybějí číslice...A ještě jeden dotaz. Je na Kladně nebo v okolí někdo, kdo by dokreslil čísla a dal je dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markí Odesláno středa v 07:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:55 Mám několik strojku a potřebuji vědět, co je to za značku a jakou mají cenu. @Markí nemusis zakladat dalsie nove vlakno, mas to presunute sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno středa v 08:08 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:08 za cenu poštovného to koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markí Odesláno středa v 08:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:44 před 33 minutami, orol napsal: za cenu poštovného to koupím Chápu-li správně,skoro bezcenné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markí Odesláno středa v 08:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markí Odesláno středa v 09:01 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:01 před 13 minutami, Markí napsal: Ještě mám tyto 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno středa v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:35 Ano, tržní cena minimální. I u těch dalších. Ta kvarcová napodobenina by se na Aukru ujala asi tak za 200,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se