Tenglis Odesláno středa v 11:19 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:19 Milí zlatí, prodám své zelenavé královské želvy Seiko SRPE05K1. Kupované zde na fóru někdy vloni z jara. Původem z Helveti. Nosil jsem je krátce přes léto, bylo to moc fajn. Ale poslední půlrok se na ruku nedostaly, což je veliká škoda a zároveň jasný signál, že nastal čas se s nimi rozloučit. Stav velice dobrý, safír čistý, luneta (taky safír, což je mocinky dobrá věc) také. Pokud je na fotkách něco vidět, bude to pravděpodobně nějaký dočasný rodinný snopel. Pouzdro v cajku, občas nějaké vlásečnice. Vzhledem k děrovaným nožkám nejsou tyto ani příliš zprasené od výměn řemenů (a že se k nim těch řemenů hodí!). Strojek jde krásně něco málo do plusu bezpečně v rámci jeho specifikace. Datum a den překlápí jak mají. Ciferník je moc zajímavý. Ta jeho plastická struktura působí skoro až luxusně. V závislosti na okolním světle a jeho úhlu dopadu mění barvu od světle zelené až po černou. Indexy jsou kupodivu přesně na svých místech. K hodinkám je origo guma. Není moc nošená. Plus neorigo guma (s tou jsem to už koupil, no... ale je pocitově fajn. Ovšem spona je shit). Plus neorigo žubilí tah, který je vlastně docela fajn. Plus černošedé bond nato (na tom to bylo kupodivu moc příjemné a cool vypadající nošení). Já diver-kacíř to ovšem nejvíc nosil na prastaré letecké kůži (tu si nechám, bo ji mám rád...a taky to má své hygienické důvody ). Balení je jinak komplet - krabice, papíry, kartička. Co napsat závěrem? Moc příjemné hodinky, opravdu kus železa, ale zároveň dobře nositelného (i na mé ruce půlčíka), ve velmi dobrém stavu se slušným příslušenstvím. Na jaro, léto, podzim na dobrodružství do přírody jak dělané. Cena asi 12.000 Kč. Ale domluvit se dá rozumně skoro na všem. Klidně bych i vyměnil za jiné šikovné potápky v podobné ceně a stavu, klidně s mým doplatkem. Preferuji menší průměr a černý ciferník. Nebo klidně výměna za nějakou slušnou elektrickou kytaru, klidně semi-hollow (Godin, D´Angelico, Yamaha, Fender tele) nebo nějaký modelingový aparát (NUX, Yamaha, Boss). Nebo za lístky na Dead and Company do Las Vegas... Jsem z Opavy, takže odevšad daleko a můžeme to pořešit zásilkovnou (platím). Děkuji Chronomagu a Robertovi za prostor k inzerci. Honza 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky