Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 2. 2025 v 17:32, BudhaBudhovic napsal:

zatím na ruce pouze zenith, iwc ani gp jsem nesehnal...
podobně to vidím i já,
- zenith kvůli el primeru, a hodně se mi líbí ten tah... na ruce mně seděli...
- iwc tam ta historie i to že je to design od Genta, ale kua strojek ten samý jako v Mark XX, za polovinu
- GP byl i můj favorit ze začátku, ale ta velikost asi nebude pro mě, lag2lag až 49.1mm na čase 42 se mi to zdá přehnaně...

jakou mas ruku?, ze ti ty GP sedí dobře...

Rozšířit  

Ale co Markach.. to ještě jde za 170 litrů, ale ono je to i Baumech za 80.. Sorry, to mi u hodinek za 350 trochu vadí. To samé jako když se tady řeší, ze v Beckach, nebo TH za kilo a více, je ta samá Eta jako v hodinkach za 10+. Nic proti 2824!! 

Odesláno
  V 24. 2. 2025 v 11:34, Postal80 napsal:

Ale co Markach.. to ještě jde za 170 litrů, ale ono je to i Baumech za 80.. Sorry, to mi u hodinek za 350 trochu vadí. To samé jako když se tady řeší, ze v Beckach, nebo TH za kilo a více, je ta samá Eta jako v hodinkach za 10+. Nic proti 2824!! 

Rozšířit  

tak to je uplne v prdeli 🙂 mas recht, tym padem mame IWC z kola ven ...

Odesláno
  V 24. 2. 2025 v 12:34, BudhaBudhovic napsal:

tak to je uplne v prdeli 🙂 mas recht, tym padem mame IWC z kola ven ...

Rozšířit  

To jsem tím říci taky úplně nechtěl.. tohle už je rozhodnutí čistě na tobě. Do toho ti už nikdo zasahovat nemůže.

IWC jsou pecka, ale ta jejich cena nyní.. za me NE.

Ale pro někoho naopak,.. znacka, historie, pocity, nevim co.. ta cena mu za to klidně stojí. To už je na každém. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

.. řek’ bych, že to je jasný.. Zenith má v pravým rohu nejvyšší číslo, takže není o čem..

Moje poznatky:

Zenith: vteřinovka nevadí!
IWC: (byť ne tento model, nikdy jsem je na ruce vlastně rád nenosil.. něco jim chybí)
GP: za mě top.
Zenith: tah je sice super,ale vůbec ho nenosím!
IWC: ale nejrajcovnější barva!
GP: ale za mě nejvíc nuda.

Hádal bych se mezi IWC a Zenithem, protože mi k tomu výběru moc nepasuje GP. Prostě, pokud chceš GP, ber je a neřeš ani Zenith, ani IWC, pokud si GP nejsi jistej, vyhoď je z rozhodování a řeš jak zajímavou barvu ciferníku chceš.

Jo, stroj v IWC Tě pravděpodobně vázne časem bude mrzet..

.. voni taky kulatý hodinky nemaj moc rohy vlastně..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...