djw Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Dobrý den, prosím, nemá někdo z vás představu, jaké velikosti skel se vyráběly a zejména používaly? Zcela konkrétní dotaz, používal se ještě nějaký mezirozměr mezi 312 a 318? Asi každému došlo, že se mi nedaří vpáčit 318 do pouzdra, že 312 mi vypadává a že se mi nedaří pěkně pravidelně stáhnout broušením obvod toho většího průměru... Moc děkuji za informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 316 určite Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Sklíčka byly po dvou desetinách to znamená i 314. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djw Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února díky chlapi, jsem začátečník. tak proto tyhle dotazy. teď jen sehnat 316 a 314 na pokusy někde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Pozri tu https://www.antik-hovorka.cz/obchod/nahradni-dily-5/nd-k-hodinkam-27/sklicka-29/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se