Tomáš Elsnic Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Ahoj dostal jsem dotaz od kámoše na tyto hodinky.Máte někdo nějaké jiné info než je uvedeno na stránkách.Mě se to moc nezamlouvá.Ale třeba někdo z vás ví více. https://www.venezianico.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=WORLD_EU-eng-PMax-CONVERSION&utm_id=22162307956&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSA0p-_5ldKg_q57p5_rJUBxFgF3zLjMBd93axA1cZYe7tl58ZzBqw2xoCbP4QAvD_BwE
Harwey Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Co sa ti nezda? Venezianico je znama microbrand znacka.
Vit Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Jedny (Venezianico NEREIDE ACQUAFORTE) tu proběhly prodejním vláknem. Prodával je @collie , zkus se ho zeptat.
Tomáš Elsnic Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února V 27. 2. 2025 v 8:23, Harwey napsal: Co sa ti nezda? Venezianico je znama microbrand znacka. Rozšířit Díky.Mě ta značka nic neříkala.Tak když si vybere neměl by to být průšvih.
Harwey Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Daj si tu na fore vyhladat Venezianico, najde ti to viac info.
Tomáš Elsnic Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února V 27. 2. 2025 v 8:43, Harwey napsal: Daj si tu na fore vyhladat Venezianico, najde ti to viac info. Rozšířit Díky už na tom pracuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se