SUZUKIGSXR Odesláno 28. února 2025 Nahlásit Odesláno 28. února 2025 Tak jsem pořídil nový natahovač Heisse & Söhne pro 6 ks. Už můžu v noci spát Původní Designhütte řval jako starý kolovrat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 28. února 2025 Nahlásit Odesláno 28. února 2025 Super Kolik ta hračka vyjde? Jaké má režimy vrtění?
SUZUKIGSXR Odesláno 28. února 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2025 44 tis , pravý, levý, oba, 450 - 1500/den, nebo žádný, každý rotor samostatný. I špendlík pořád slyším padat. Ty levé horní mají pouze levostranný natah.
Bert Odesláno 1. března 2025 Nahlásit Odesláno 1. března 2025 Hezký domeček jsi pořídil. Palec nahoru!
DarylVanHorne Odesláno 2. března 2025 Nahlásit Odesláno 2. března 2025 WOW to je darda, ale zase... Vypadá výborně a pokud je tichý, tak super. Já dostal pod stromeček právě Klarstein a zatím OK. Ale tak nějak tuším, že mi stačit nebude. Dokud funguje a neřve, tak není co řešit. Jinak gratuluji k parádnímu vrtiči a ještě lepšímu obsahu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se