Přejít na obsah

Pro manželku na 30 za 30?

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Rád bych si nechal poradit nebo jen rozšířil své obzory...

Abych vás zasvětil.... Loňské vánoce jsem manželce nadělil pod stromeček, Svatováclavské PRIMky, které začala nosit a začala tomu ukazateli času přicházet na chuť... 

Letos dostala něco, co jí na ruce trošku více "šajní", a to růžové PRX od Tissotu..., které si zamilovala a společně s PRIMkami je střídá a ladí k outfitům.

Co svět nechtěl, nebo možná chtěl 🤪, mi sama od sebe řekla, že by chtěla další kousek...

Při návštěvě prodejny si vyhlídla MIDO Baroncelli automatic ale prý to ještě není úplně ono..., viz foto,

Podmínky mě uložené jsou 

může i nemusí být kombinace více barev kovů, ideálně osazeno "kamínky", datumovka..

Díky za případné TIPy.

midobaronceli.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, to nebude jednoduchý výběr :) Co něco z řady Certina DS Action? Menší elegantní, ale zároveň také odolné (safír, WR) hodinky. Plusem může být rezerva chodu 80 hodin.
Případně něco z dámských "koktejlek" od Seika? Tady ale může být nevýhodou Hardlex.
Anebo, pokud není ocelový náramek podmínkou, něco od FC z řady Ladies Automatic (kolem 30 tisíc se tam aktuálně taky dá něco najít)?

Upraveno uživatelem davok
Odkaz ke komentáři

Odkial vies ze su z roku 1995? Lebo to tam pisu? Prosteprim, to su stranky, no povedzme minimalne na povazenie. Cifr sa mi nepaci, chybaju na nom popisky. 

Na 30-ku davat nieco pochybne nieje uplne dobry napad. To uz fakt radsej napady o post vyssie.

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy pánové,

@davok FC mají docela úspěch, ty se líbí ;) 

@childe PRIMky už má quartzky Svatováclavské, chtěli bychom jinou značku.

@vraby za mě ty modré, boží... na světle to bude dělat velikou parádu..  u ženy zas takový úspěch nemají, navíc tam chybí ta kombinace barev kovu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...