Kupa54 Odesláno pondělí v 11:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:41 Zdravím motorkáře. Po prodeji BMW mi zbyla kombinéza Suomy. Je ve výborném stavu, skoro nová. Před třemi lety jsem si ji koupil koncem léta, třikrát se svezl a přes zimu jsem z ní vyrostl. Je že silné a pevné hověziny, obsahuje všechny chrániče. Bunda má dvě vnitřní kapsy a zipy na spojení s kalhotami i krátký zip na jeansy. Je ošetřena Renapurem a jen smutně visí ve skříni. Chtěl bych za ní 4000 Kč. K vyzkoušení v Liberci, po dohodě i v Praze. Děkuji Bertovi za prostor k inzerci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky