Tomak Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Prodám tyto skvělé hodinky koupené cca před jedním měsícem u zdejšího AD. Odkaz na web výrobce : TUDOR Black Bay 54 Hodinky jsou v zánovním stavu, sotva mají nějakou nepatrnou vlásenku. Manufakturní stroj šlape parádně, dělaly mi pár desetin sekundy do plusu. Velikost je silně návyková a pohodlnost neskutečná. Na ruce působí lehce větším dojmem než je papírových 37mm, což podporuje i tah o standardní šíři u pouzdra 20mm. Navíc vhodným tvarováním vzbuzují hodinky dojem, že jsou alespoň o dva mm tenčí než je skutečných 11 mm. Spona má rychlou mikroregulaci a já ještě dokoupil od UncleSeiko půldílek (dělaný přesně k tomuto modelu) pro dokonalé nastavení na ruku. A proč vlastně prodávám tak skvělé hodinky? Už při nákupu jsem litoval, že není více barevných variací, resp. by mi úplně stačilo kdyby byly tzv. „monochrome“. Vůbec mi nesedí barva zlata (ať už žlutého či růžového), přesto jsem doufal, že zlatavou barvu mosazných ruček a všeho na ciferníku dám, ale není tomu tak. Fotky jsou na mé ruce lovečák 16,5 cm. K vidění v Brně, vážným zájemcům o koupi jsem schopen se přiblížit a ve středu 12.3. jsem v Praze. Výměny prosím ne, ledaže by šlo o poslední model tříruček Omega Globemaster v modré či bílé. Nabízím za šťastných 77.777,- Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky