petanbub Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Ahoj všem, nabízím Baltic MR01 v modré barvě na hnědém origo řemenu. Kupoval jsem je ještě v předprodeji, kdy byly zoufale vyprodané a vypadalo to, že půjde o limitku, ale pak si v Balticu řekli, že na tom raději vydělají oni, než překupníci. Já je ale stejně měl v plánu nosit a to jsem taky pár let dělal, ale už pár měsíců se nedostali na ruku. Tak si myslím, že je čas je poslat dál. Nejvíce známek nošení je překvapivě na sklíčku, které je hesalitové, takže málo odolné, ale tím spíš půjde snadno vyleštit. Navíc jsem se to na fotkách snažil zachytit co nejvíce, v reálu si toho skoro nevšimnete. Nicméně tyhle hodinky jsou stejně hodně o průhledném dýnku a mikrorotoru. Je to moc pěkný strojek, na který je radost pohledět a těžko seženete levnější mikrorotor a dělaly mi něco v řádu +15s/den, takže obstojné. Na fotkách vypadají trochu do zlata, ale jsou nerezové, žádný bicolor. Balení je kompletní, včetně papírové bedny, kupováno přímo přes web. Více info přímo u výrobce. Cena 13 000 Kč, prohlídka možná v Praze. Děkuji Bertovi za možnost inzerce.
Doporučené příspěvky