Vojtic883 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Dobrý den, za bráchu, který nemá dostatek příspěvků, nabízím Rolex Datejust 36mm. Jde o referenci 1601 a dle internetu a SN jsou z roku 1974. Hodinky byly kupované zde na fóru před několika lety a k hodinkám je pouze pár vyměněných koncovek a servisní karta. Ta je z oficiálního servisu Rolex s datem 1-2019. Hodinky jsou přeleštené a nošené. Vše vykazuje známky nošení. Tah jubilee je originální a je vytahaný avšak pevnýs dostatečným počtem dílků i na větší ruku, sklo jsem prelíznul polywatchem a je jako nové, luneta z bíleho zlata mírně zaoblená ale pořád dost fluted, korunka jako nová, šroubovací, s krásným chodem. Ciferník a ručky s mírnou oxidací. Podle mého krásná patina klasických hodinek. Rezervu nátahu drží a přesnost já odsledovanou nemám, přes noc udělali něco do plusu ale závěr bych z toho nedělal. Vždy ale chodili spolehlivě a nikdy jsem neslyšel stížnost. Výstup z vibrografu k dispozici není. Za tyto krásné klasické hodinky, které se rozhodně nemusíte bát nosit a vypadají skvěle a reprezentativně by brácha chtěl 110 tis. Kč. Speed is the key, čili když by to šlo rychle, dá se slevit. Má je sebou v Praze a předá je on dle domluvy. Díky za prostor.
Doporučené příspěvky