IWCmann Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Nabízím zde k prodeji Hodinky ZELOS Aurora field. Jsou z beznadějně vyprodané, 150-ti kusové série a mají číslo 122. Bronzové pouzdro 42 mm, antimagnetic, WR 200 m, kvalitní stroj Miyota 9039. Sendvičový ciferník z černého onyxu, aplikované indexy. Sklo safír s vnitřním antireflexem, kvalitní lumi i na korunce. Příjemný kaučuk perfektně dopasovaný k pouzdru, bronzová trnová spona s logem Zelos. Hodinky jsou úplně nové, nikdy nenošené, ještě zafóliované. Kompletní balení, tj. papírová krabice, pěkné kožené cestovní pouzdro na troje hodinky a měděná gravírovaná garanční karta. Kupované v předprodeji v prosinci 2024 přímo u Zelosu, dodané v lednu 2025, odkdy běží roční záruka. Řádně proclené a zdaněné. Hodinky jsou bezvadně zpracované a mají asi nejkrásnější dýnko, jaké jsem kdy na hodinkách měl. Ale mám toho už tolik, že musím redukovat stav. Odkaz na stránky výrobce Aurora Field 42mm Br 'Oynx' – Zelos Watches Cena 13.000,-Kč, více info ev. do SZ. Děkuji za prostor.
IWCmann Odesláno 18. dubna Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna Krásné velikonoční poledne. Dovoluji si upnout toto vlákno a přidat pár foto. Hodinky jsou stále úplně nové, zafóliované a nikdy nenošené. Úprava ceny na 12.000,-Kč, pošta/kafe na mě. Jedná se opravdu o krásné bronzové hodinky s neskutečným poměrem kvalita/cena. Nabízím pouze z důvodu redukce stavu zásob.
IWCmann Odesláno 19. května Autor Nahlásit Odesláno 19. května Vše výše popsané stále platí, poslední redukce ceny na 10.000,-Kč. Dám tomu ještě max. měsíc, potom sundám fólie a začnu je konečně nosit. Se skoro těším.
IWCmann Odesláno 31. května Autor Nahlásit Odesláno 31. května Tak šup šup, léto skoro začíná a máte možnost vyzkoušet krásné bronzovky za příjemnou cenu! Stále zafóliované, nikdy nenošené.
IWCmann Odesláno 7. října Autor Nahlásit Odesláno 7. října Zkusím ještě jednou. Hodinky nikdy nenošené, jsou tedy stále ve 100% stavu. Cena zůstává na 10 tis. Kč. Pokud by byl zájem, můžu je vzít v pátek na olomoucký sraz na prohlédnutí. Děkuji.
Doporučené příspěvky