Pribina Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Ahoj kolegové Chronomaniaci, můžete mi prosím poradit s identifikací těchto Orientů? Nenašel jsem ani na webu, ani Chrono24 nepomohlo. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března FAG02004B0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 28. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března To jsem taky myslel, ale ty maji průhledné a vypouklé dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Když jsem pátral, tak jsem narazil i na fotky, kde to má plné dýnko. Může to být starší model, což si myslím je nejpravděpodobnější. Nebo to někdo přehodil. Nejhorší varianta, že by to byl fejk, ale to si nemyslím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 30. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Model to je urcite starsi, dle zarucaku je rok vyroby 2013, jen tam nenapsali model. kupoval jsem je tady na Chronomagu jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza123 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Abych nezakládal další vlákno, tak se vecpu sem, protože mám obdobný dotaz, nevíte jak se obchodní název těhle Orient, na dýnku je typ fm00-c1ca, ale když to vygooglím, tak nacházím názvy jako Orange planet anebo Planet reserve, a i když si ten název už nepamatuje, tak tohle mi přijde jako pěkná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se