SUZUKIGSXR Odesláno 5. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2025 Tato inversní abnormalita mě nenechávala klidným. Původní žádost o přesunutí verze LIMIT z platiny do oceli ( chtěl jsem hodinky, nechtěl jsem šperk ) mi ve fabrice zamítli , tak jsem to vyřešil touto nádherou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
LovecK Odesláno 5. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2025 tuze pěkný vrtič, respektive jeho náplň
DarylVanHorne Odesláno 5. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2025 Velmi zajímavá hodinka a naprosto luxusní sbírka Gratuluji k novému přírůstku, již tak povedené kolekce
SUZUKIGSXR Odesláno 5. dubna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2025 před 12 minutami, farkyostrava napsal: pecka pardále ! Souhlas, v září pojedeme možná do fabriky, já je ukecám na místě s tou přestavbou. můžou udělat nový SERIAL No: PROTOTYP GSX-R 000001. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se