alesvagner Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Po dlouhém trápení , váhání a vybírání, pročítání recenzi, sledování videí a srovnávání s ostatními kandidáty (ostatně znáte to všichni), jsem narazil na tyhle Tudory - a bylo rychle jasno... Už jsem na ně koukal kdysi, Tudor se mi vždy líbily, a tyhle konkrétně obzvlášť. Už nějaký čas jsem chtěl - tedy nutně potřeboval - chronografy, bojoval jsem mezi leteckými a auto / moto orientovanými, oba obory jsou mi velmi blízké. Takže jsem zvažoval Omega Speedmaster, starší i ty poslední (na ty asi stejně jednou dojde ), Seemaster (ok, asi nešlo jen o chronografy ), Planet Ocean, různé Longines, (TAG) Heuer, Tudor BB Chrono, Tudor BB GMT (i Pro), Rolex GMT Master, Explorer II, no a nakonec i Tudor Fastrider - černé nebo bílé v oceli. Když se objevily v nabídce keramické Blackshield v asi nejhezčí černobílé verzi, váhal jsem jen chviličku a začal komunikovat s prodávajícím, chtěl jsem je alespoň vidět, mít v ruce a pak se rozhodnout. Po nějakém čase se setkání podařilo - a hodinky už jsem z ruky nepustil. Byly mnohem lepší v ruce a na ruce než z fotek a videí, naprosto mě nadchly. S prodávajícím jsme se rychle dohodli, obchod byl rychlý a čistý, vše sedělo, i balení a dokumentace v top stavu. Ještě jednou díky, Davide. Závěr: Negativa, kterými jsou pro mě "příběh" nebo spíš jeho absence, jméno modelu, spolupráce s Ducati, možná nějaký nedostatek prestiže, "nezpochybnitelnosti", bohatě vyvažují pozitiva. Ta vidím zejména v dokonalém vzhledu a úžasných detailech, dojmu z hodinek. Mají spolehlivý automat, datumovku, jsou vodotěsné a bezvadně zachovalé, což jim, věřím, vydrží - jsou to keramiky. KERAMIKY. Takže velké nadšení a radost, zase mám na čas klid. Tak zase někdy, chronomag - ové / oři. 2
FantasticFabio Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Co takhle fotečka z odvrácené strany? By nebyla?!
alesvagner Odesláno 10. dubna Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna V 9. 4. 2025 v 20:18, FantasticFabio napsal: Co takhle fotečka z odvrácené strany? By nebyla?! Rozšířit Tady… 1
FantasticFabio Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 8:07, alesvagner napsal: Tady… Rozšířit Díky !
horskjan Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Bezva jsou, užívej Líbily se mi už tenkrát, když byly v aktuální Tudor kolekci... 1
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Moc zajímavá hodinka - gratulace k novému přírůstku 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se