JanKuc Odesláno neděle v 15:21 Nahlásit Odesláno neděle v 15:21 Zdar cyklo/chrono/i ostatní borci. Plánoval jsem návrat ke kořenům. Furt jsem odkládal první jízdu (koupeno už v únoru), až dnes poprvé. Vyjedu od branky, kurnik šak to nejelo! Přecvakám na nejlehčí a jedu tak 6km/h po 5° cestě. No prostě trága. Za půl hodiny jsem ujel asi 1/5 trasy, kterou celou dávám na elektrice za 50minut. A je to pevný zadek! Bože, já na tom neumím, je to jak z mercedesu do flintstounova vozítka. Kašlu na to, pude to z domu. Je to Radon Cragger 6.0, specifikace a koupeno ZDE. Je to velikost L, já mám 185cm a sedne božsky, vůbec mě za tu půlhodinku kupodivu nebolely záda. Nic jsem tam neměnil, kromě předělávky na bezduše (původní duše mám, můžu dát zpátky nebo ke kolu). Teleskopka jezdí plynule (připadá mně líp než transfer co mám na enduru), vidle trochu uskákaná (chce si to pohrát s naladěním, já tam dal tabulkový tlak, což u foxu vím, že je vždy moc), šitózní brzdy nejsou zas tak špatné, jak jsem si myslel že budou. Ubrzdí to mých 95kg v pohodě. Ani se nezajely, moc jsem to nehnal, takže žádný smrádek z desek nebyl. Takže v podstatě nové kolo, trochu bahýnka z dneška, žádné škrábance, najeto cca 5km. Nechám za 20t, což je o 5t méně než se to dá dnes koupit. Bez pedálů a flašky. Díky.
Doporučené příspěvky