michaldrhlik Odesláno včera v 10:50 Nahlásit Odesláno včera v 10:50 Zdravím pořád váhám nad pořízením Tissot PRX, nebo Gentleman, hlavně kvůli motýlové sponě, protože by mi vadila absence mikroregulace, ale nedávno jsem narazil na článek, kde se píše, že některé modely by měli mít možnost jakési regulace. ZDE https://www.bijouxeclore.com/blogs/luxury-watches/how-to-adjust-a-tissot-prx-bracelet?srsltid=AfmBOoo6ZyUz6bPmGHR4g1xoygNgJzBzBe-8NG4CFfPFlQyBXv5ZJb_4#:~:text=Fine-Tuning for,throughout the day. Jestli jsem to správně pochopil, mělo by se jednat o tyhle dvě díry, a mělo by jít vyklepnout osičky a šoupnout je do těhlech dírek? Má s tím někdo nějakou zkušenost ? Podle mě by to mohlo jít, protože mě nenapadá jiný důvod, proč by tam ty díry jinak byly.
junior300 Odesláno včera v 10:58 Nahlásit Odesláno včera v 10:58 No to nebude uplne tak. Vizualizuj si ako sa spona zatvara, ktora cast kam pride po zatvoreni a pochopis, ze to nemoze byt mikroregulacia.
bandicoot Odesláno včera v 11:00 Nahlásit Odesláno včera v 11:00 (upraveno) To je západka pro pojistku. Na zlatý verzi jsou vidět i otěry. edit: typo Upraveno včera v 11:00 uživatelem bandicoot
michaldrhlik Odesláno včera v 11:02 Autor Nahlásit Odesláno včera v 11:02 před 1 minutou, bandicoot napsal: To je západka pro pojistku. Na zlatý verzi jsou vidět i otěry. edit: typo Aha, no teď když si to napsal, tak to vidím Tak pak opravdu nechápu o čem se psalo v tom článku
Harwey Odesláno včera v 11:13 Nahlásit Odesláno včera v 11:13 neviem o tom, zeby PRX chodili origo na inom tahu ako na motylkovom. ten clanok mi pride taky vseobecny, matuci, skor zamerany na naradie a postup pri nastavovani tahu. a popisovana mikroregulacia sa tyka preklapacky
michaldrhlik Odesláno včera v 11:15 Autor Nahlásit Odesláno včera v 11:15 Právě teď, Harwey napsal: neviem o tom, zeby PRX chodili origo na inom tahu ako na motylkovom. ten clanok mi pride taky vseobecny, matuci, skor zamerany na naradie a postup pri nastavovani tahu. a popisovana mikroregulacia sa tyka preklapacky Máš pravdu, je to matoucí, ale ted už v tom mám jasno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se