Kluk jako buk Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Několik kousků se zde na fóru již objevilo, ale vlastní dedikované vlákno jsem neobjevil (kdyžtak mě opravte), tak tedy zakládám. Zaujala mě především zmodernizovaná verze jejich potápěčského modelu Shellback. Několik vlastností: Švédský mikrobrand založený v roce 2015 Šířka 40 mm, lug-to-lug 47 mm, výška 13 mm včetně konvexního safíru Sellita SW200 (rezerva 38 hod) Swiss Made WR 200m, šroubovací korunka Sendvičový ciferník s bohatě aplikovanou Super-LumiNovou Tah zužující se z 20 na 18 mm, spona s "on-the-fly" mikroregulací Aktuálně na předobjednávku na konec roku 2025 za €825 K předobjednávce zdarma gumový řemen Musím přiznat, že jsem se asi zamiloval. Ideální rozměry, krásně provedený a na moderní potápky mimořádně originální ciferník se skvěle vymyšlenou datumovkou. Výborný tah se zkosenými hranami, spona jak od Wardů s mikroregulací "jedním prstem." Povedený je i detail, kdy skrz dírku v hodinové ručičce je vidět název modelu na ciferníku. Kolem a kolem mi Shellback v2 přijde jako skvěle vymyšlená a zpracovaná hodinka a v dané cenové relaci bych těžko hledal lepší potápky. Zbývá už jen vybrat barvu. https://tuseno.com/products/shellback-blue 4
FantasticFabio Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 2 hodinami, Kluk jako buk napsal: Několik kousků se zde na fóru již objevilo, ale vlastní dedikované vlákno jsem neobjevil (kdyžtak mě opravte), tak tedy zakládám. Zaujala mě především zmodernizovaná verze jejich potápěčského modelu Shellback. Několik vlastností: Švédský mikrobrand založený v roce 2015 Šířka 40 mm, lug-to-lug 47 mm, výška 13 mm včetně konvexního safíru Sellita SW200 (rezerva 38 hod) Swiss Made WR 200m, šroubovací korunka Sendvičový ciferník s bohatě aplikovanou Super-LumiNovou Tah zužující se z 20 na 18 mm, spona s "on-the-fly" mikroregulací Aktuálně na předobjednávku na konec roku 2025 za €825 K předobjednávce zdarma gumový řemen Musím přiznat, že jsem se asi zamiloval. Ideální rozměry, krásně provedený a na moderní potápky mimořádně originální ciferník se skvěle vymyšlenou datumovkou. Výborný tah se zkosenými hranami, spona jak od Wardů s mikroregulací "jedním prstem." Povedený je i detail, kdy skrz dírku v hodinové ručičce je vidět název modelu na ciferníku. Kolem a kolem mi Shellback v2 přijde jako skvěle vymyšlená a zpracovaná hodinka a v dané cenové relaci bych těžko hledal lepší potápky. Zbývá už jen vybrat barvu. https://tuseno.com/products/shellback-blue Hodinky mots pjekný , u mě by vyhrála modrá! Ofšem dybyto mnjeli v GMT …. Tag bych je si nutně potřeboval 1
RazoR Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Za mě super. Mam je chvíli, na mou hubenou ruku padnou dokonale. Ten origo tah ma trošku ostré hrany směrem na ruku, kdo je kostnatý na zápěstí, tak jo to může trochu tlačit.Ale jinak pecka! A v té bílé jsou za me nejlepší 1
Cynique Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Co říkáte na Supervintage? Za mě moc zajímavé. Na ten tvar pouzdra jsem moc zvědavý. Tohle je varianta Negroni. Ještě existuje Mojito (zelená) a Espresso Martini (hnědo-béžová . Ještě 3 dny běží předobjednávky. 1 1
Kluk jako buk Odesláno 5. srpna Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna Můj styl to není, ale určitě jsou originální.
Lucca Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Je to Švédská značka, na ciferniku pod názvem uvedeou Göteborg a dole na ciferniku maji swiss made. Mě se ty hodinky opravdu líbí, ale tohle je důvod proč bych si je nekoupil. Nemám vůbec nic proti tomu, že Švédská značka používá švýcarské strojky a další dodavatele z asie, chápu že maji továrnu ve Švýcarsku, ale prijde mi, že si to hraje na něco co to neni. A ten pocit mi to celé kazí. Tím to nechci nikomu hanit, hodinky jsou to fakt pěkný, zejména ta modrá varianta Shellback v2.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se