Harwey Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 Tato nova seria si podla mna zasluzi svoje vlakno, su fakt podarene. https://www.fratellowatches.com/hands-on-citizen-zenshin-60-automatic-collection/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=c6d0b66aa3-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-c6d0b66aa3-124152902&mc_cid=c6d0b66aa3&mc_eid=f553a84881 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Locky Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 Je vidět, že integrované tahy poslední dobou docela táhnou a dost značek . Za 500EUR fajn počin, budu rád, když sem pak dá někdo zkušenosti z praxe. Podle fotek: + líbí se mi titan (byť asi jen Grade 2?), * jsem zvědav, jakej bude strojek v reálu (spolehlivost, přesnost, atd.) - škoda tahu, mohl by se zužovat klidně víc
Salamaster Odesláno 9. června 2025 Nahlásit Odesláno 9. června 2025 (upraveno) Ty ciferníky jsou snad ještě hezčí než u původních a zvýšená rezerva chodu je už jen takový bonus. Upraveno 9. června 2025 uživatelem Salamaster
Jiří Sedlák Odesláno 11. června 2025 Nahlásit Odesláno 11. června 2025 Když já nevím, mimostředka mi pasuje spíš k něčemu retro. Ale to už by byla kopie Wardů jak vyšitá.
Hento Odesláno 14. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2025 Mě se líbí. Proto jsem si je včera byl vyzkoušet a jsou fajn. Jen mám osobní blok s titanem. Kdyby byly v oceli, asi bych neváhal. S tím titanem jsme na vážkách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 22. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2025 Nieco pre akvaristov https://iflwatches.eu/collections/all-watches/products/citizen-zenshin-titanium-koi-fish Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 28. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2025 S takou milou drobnostou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se